Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 83

Ad Fjernposter

Fjernpostene vil ennå stå ute.
Men vi har valgt å avslutte offisielt 8.oktober, da dette er terreng for bl.a. elgjakt.
All ferdsel vil da skje på eget ansvar, spesielt på hverdager.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Nydelig høstvær - også på formiddagen

En svært fin dag for fjernposter. Syklet inn til Skytten, og tok runden 84-85-82-81-83 i flott høstsol. Møtte bare tre personer på ca. fire timer, så det var stille i skogen. Støtte på en liten svart hoggorm på min vei fra Stakanløypa.opp til post 81 Den lå og koste seg i sola i løvet to steg foran men, men den var heldigvis forholdsvis lett å se.

Mobiltelefon funnet

Da jeg tok fjernpostene i dag, fant jeg en mobiltelefon omtrent der Milorgløypa tar av, koordinater 607845 6639288, mellom post 81 og 82. Hvis noen savner denne, kan jeg kontaktes på 988 54 685. Fin runde i dag, og bare 3 hjortelusfluer. Ved post 81 hadde jeg selskap av en flaggspett.

Flotte Fjernposter

Stor takk til Ola Dilt for plasseringen av årets fjernposter.
Startet fra Rustadsaga på morgenen en gang i dag, og etter snaue 22 kilometere var vi trygt tilbake ved bilen. Slitne ja, men godt fornøyde med dagen!
Turen på andre siden av Elvåga var på ca 12 kilometere i flott turterreng og med flott plasserte poster. Koste oss masse i flott vær og med godt selskap. En tur jeg virkelig kan anbefale!

Kjempefint vær

Tok fjernposter sist lørdag på årets varmeste dag. Svett opplegg, men veldig fin tur. Jeg likte årets fjernposter. Det er ok å ha noen stier å forholde seg til som også finnes på kartet, i motsetning til for to år siden, det var virkelig utenfor allfarvei.

Fjernposter.

Vi lurte også på hvor 17. mai plassen er. Er den oppe til høyre for blåmerkingen ved bekken? En flott tur i fint vær. Var ute hele dagen. Jeg gikk helt hjem til Lørenskog fra Rustadsaga. Hvor langt er det fra Rustadsaga til SKytten?

Fjernpostene er på plass!

Ola Dilt valgte å sette ut Fjernpostene i dag!
Med utgangspunkt med sykkel til Skyttenbrua, tok det drøye 3 timer å ta runden.
Mye spor etter elg, men skogens konge ble ikke observert i dag.
På denne tiden er det god sikt i skogen, ikke insekter eller undervegetasjon, så hvorfor ikke la disse postene få en tidlig start?

Post 82 ved Halssjøen er en perle og her passer det med en rast.
Stort sett er det greit å følge stier, men det er også muligheter for å ta noen av strekkene “skauleis”.

God tur fra Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt