Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kompass henger på post 77

Vi var og tok 3. periodepostene på Skullerud-kartet idag, og rakk akkurat rundt før regnet. På post 77 hang det et firkantet kompass, som noen må ha glemt igjen. Tror det var et standard Silva-kompass, så vi lot det henge igjen der.

Oladilt

Capsen er funnet mellom post 33 og 3. Brillene mellom post 34 og 35. Det står ingen fabrikat på brillene.

Oladilt

Noen som har mistet en caps funnet på umerket sti sti fra Kroktjern. Fra det østre vika, ikke langt fra rødmerket skiløype som går mot Puttjernene. Et par briller på stein ved Blåmerka mot Lauvtjern fra Lutvann. Der en rødmerka kommer innpå.

Oladilt

post 40. Skled ned unnarennet. Les på posten ,for å finne ut hvor den står. Du står på toppen og posten nede eller opp vendt. Mvh Anne

Tidlig høst - Hjortelusfluene

Hjortelusfluene er en skikkelig plage nå på høsten – og noe prima middel mot dem kjenner jeg ikke. Jeg har prøvd å dekke til hode med en buff, men selv der greide et par fluer å lure seg inn. I dag prøvde jeg mygghatt (se bilde). Det ser ut til å funke, men er jo litt spesielt!