Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 84

Det er 2 Askevann i dette område Det er ikke det Nordvest for Sandbakken, men det som ligger
Nordvest for Vangen.

Post 84

Etter å ha tatt de andre 4 fjernpostene trodde jeg at denne skulle være noe grei, men bommet helt. Jeg sliter med å forstå askevannet og alle de linjene og de to rundingene som står i kartet. Noe tips ?

Ola Dilt-dagene 2. og 3.juni

Ola Dilt har valgt å sette ut postene og de kan nå tas ( post 86-90).
Men besøk gjerne postene i helgen og ta en titt på “15-stafetten” lørdag og “Knut Valstads Minneløp” på søndag, begge dager er Oppsal Orientering arrangør og samlingsplass er ved Skullerudstua. Ta gjerne sykkel eller T-bane, for det kan bli trangt på parkeringen.
For de minste er det egen “Småtroll-løype” ( merket med bånd) og det er en salgsbod med gode kaker og brus/kaffe til en rimelig penge.

Til info, så var Knut Valstad en av pionerene i o-gruppa og startet Ola Dilt sammen med bl.a. sin kone Tullik.
Dessverre gikk Tullik bort 18.mai i år.
Sammen har Knut og Tullik sørget for rekruttering av både eliteløpere og tusenvis av “diltere” i alle aldre og vi er dem evig takknemlig for dette.

Hilsen Ola Dilt

† Tullik Valstad

I dag sto dødsannonsen til Tullik Valstad i Aftenposten. Det synes jeg er verdt å markere her, for i alle år har det hengt en Ola Dilt-postkasse på veggen i Ulsrudveien 25 for innlevering av hefter, og innenfor døren ble det solgt deltakerkonvolutter, antagelig fra 1966 frem til i dag.

Tullik var æresmedlem av både Oppsal IF og Østmarkas Venner og ble 94 år. Hva hun har betydd for Ola Dilt vet de best som har jobbet sammen med henne alle disse årene, men det er neppe lite.

Kaffe med utsikt

Dette er utsikten ca. 25 m fra post nr. 48. Her er alt lagt til rette for kaffepausen. Er det ikke Turistforeningen som snakker om “Mat med utsikt”. Ola Dilt er ikke noe dårligere.