Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kart over Østmarka

Hei. Joda, mange flotte turer. Men VELDIG enig med Kjell Jan Myhrvold som ikke finner kartutsnittene på et helt vanlig, ordinært, og nytt Øsmarkskart! Jeg greide det med litt hodebry, og den viktigste årsaken er den forskjellige ekvidistansen. 10 m. på det som Oppsal kaller “turkart over Østmarka” og 20 m. på DNT/Skiforreningens kart.
Ta for eksempel post 84. Putten på Bjørnemyr som er inntegnet på kartutsnittet, står ikke på Turistforeningens kart, og den finnes heller IKKE i virkeligheten. Når den grodde igjen aner jeg ikke! Hilsen Tor B.

Hei Vibeke

Ja da greide jeg også å ta alle postene i år. Håper du synes det er like gøy som jeg. Kanskje vi sees på avslutningen. Hilsen Tulla

Takk til Ola Dilt

Fantastiske spennende steder å finne. Særlig fjernpostene ved Durud, ytre Enebakk . Boken om Østmarka hadde disse stedene på innsiden av bokpermene. 😀👍
Hilsen Turid Solheim Amundsen, Oslo

Takk for i år

Det ble mange fine turer. Jeg liker både terreng og postplassering.
Et minus; vi dropper Fjernpostene. De lot seg ikke finne på mitt Østmarkkart. Forsøkte å kjøpe Oppsal sitt kart på Rustadsaga, men de hadde stengt kl. 16. Forsøkte senere bensinstasjonen på Bøler, men de var utsolgt. Hvorfor gjøre ting så vanskelig?

VM i orientering 12-17 august- bli med!

VM i orientering avholdes i Østfold nær Spydeberg 12-17 august og det legges opp til både publikumsløp og stolpejakt.
Selve løpene kan du følge på storskjerm med GPS tracking!
Se mer info i brosjyren som er vedlagt.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

POST 70

Jeg har funnet en bok på post nr 70. Uten navn. Kun klippet på nr 70. Kan treffes på mobil 99438725. Anne Persson

Puttåsenkartet

Post 56 alm
Dette var en utfordring! Startet fra Nuggerud i stekende hete 12/7 og gikk blåmerket sti til vi fant en ny sti som gikk nordover. Det bar mange myrer, men de var tørre, og vi klatret opp til neste fjellkam, men nei, der bar det ikke. Vi holdt på å gi opp i varmen, men fikk en magefølelse på at det var enda høyere opp vi skulle, og lenger inn, og heireka!! Der var posten på «nesen» 🤩🤸‍♀️Hurra!!
Hilsen Turid Solheim og Per Amundsen