Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

1. og 3.periode

Mht 1.periode, står postene normalt ute en del lenger- postutsetteren tar inn posten når det passer mht ferie etc. Er du i tvil, ta kontakt med postutsetteren ( se nest siste side i heftet).

Vi nærmer oss også 3.periode.
Her er Skullerudåsen og Puttåsen allerede satt ut.

God tur fra Ola Dilt

1. Periode

Hei Ola-dilt
Kjøpte deltagerpose først idag og ser at 1. Periode utløper 16. Juni. Vil disse postene stå ute litt lenger eller tar dere de ned på avtalt dato?

Noen har gått "berserk" med motorsag!

På myra opp fra Eriksvann – på vei fra post 43 til post 44, er stien flere steder blokkert av felte trær. De ligger hulter til bulter. Skulle tro det hadde vært en tyfon, men trærne er kappet med motorsag. Hva er hensikten? Og hvem har ansvaret for den manglende oppryddingen? Noen som har en ide?

Ola Dilt-dagene 1. og 2.juni

Postene 86-90 blir antagelig tatt ned om kvelden 3. juni, men har allerede stått ute ca 1 uke, jfr tidligere innlegg på bloggen, så håper alle som har hatt anledning, har vært innom postene.
I år tilbød vi alle diltere gratis start i Oppsal Orientering sitt løp fra Grønmo i mai, men neste år skal vi la “Ola Dilt-dagene” falle sammen med løpet.
Ellers kan vi nevne at Oppsal Orientering er tildelt O-festivalen 2022, nettopp fra Grønmo.
Dette er Norges største orienteringsløp og krever mye av oss som arrangører.
Kanskje vil du være med?
Mer info kommer senere.

Besøk marka nå som den er på sitt fineste! Liljekonvallen blomstrer og mange kom hjem fra skogen med en flott bukett i dag!

Hilsen Ola Dilt

Hvor var O-løptern

Gjennom årenes løp har vi blitt vant til at Ola Dilt-dagene arrangeres samme helgen som større løp, som for eksempel Knut Valstads minneløp, i regi av Oppsal IF.

I dag var det imidlertid ikke tegn til noe O-arrangement i området rundt Grønmo. Hva er forklaringen?