Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ola Dilt-dagene 1. og 2.juni

Postene 86-90 blir antagelig tatt ned om kvelden 3. juni, men har allerede stått ute ca 1 uke, jfr tidligere innlegg på bloggen, så håper alle som har hatt anledning, har vært innom postene.
I år tilbød vi alle diltere gratis start i Oppsal Orientering sitt løp fra Grønmo i mai, men neste år skal vi la “Ola Dilt-dagene” falle sammen med løpet.
Ellers kan vi nevne at Oppsal Orientering er tildelt O-festivalen 2022, nettopp fra Grønmo.
Dette er Norges største orienteringsløp og krever mye av oss som arrangører.
Kanskje vil du være med?
Mer info kommer senere.

Besøk marka nå som den er på sitt fineste! Liljekonvallen blomstrer og mange kom hjem fra skogen med en flott bukett i dag!

Hilsen Ola Dilt

Hvor var O-løptern

Gjennom årenes løp har vi blitt vant til at Ola Dilt-dagene arrangeres samme helgen som større løp, som for eksempel Knut Valstads minneløp, i regi av Oppsal IF.

I dag var det imidlertid ikke tegn til noe O-arrangement i området rundt Grønmo. Hva er forklaringen?

OLA DILT DAGENE

På jakt etter 86 til90 i dag mistet jeg bilnøkler som datt ut av kartmappen. Noen som finner hører jeg gjerne fra deg.

John Larssen 93499304

Kode på poster

Hei, var ikke klar over at jeg måtte notere kode for å registrere poster på nettet (trodde ikke det var nødvendig siden man ikke uansett kan kvalifisere til merket via nettet). Skulle derfor gjerne hatt kodene til LUTVANN-postene nr 1, 21, 22 og 23. SMS til 93403329 hadde vært flott ;-) Tok tilfeldigvis «skrytebilder» av post 5 og 24 så disse kodene fikk jeg med meg… og i dag brukte fruen og jeg 1,5 time på 4-5 poster på kartet til Minidilten før jeg nå oppdaget at disse ikke gir poeng for oss voksne…litt ergerlig!

Co-lokalisering

På turen til Villmarkspostene er det også mulig å ta en Kjentmannspost samtidig.

Turen kan forresten anbefales, men vær tidlig ute. Parkeringsplassen på Durud er liten.