Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Bli med i Oppsals o-løp 11-12 mai!

Hvert år arrangerer Oppsal Orientering sine to tradisjonelle konkurranser 15-stafetten og Knut Valstads minneløp.
I år er Grønmo samlingsplass 11-12 mai.
Her er også såkalte direkte-løyper i ulik lengde og vanskelighetsgrad; påmelding kan gjøres på løpsdagene fra kl 11. Ta bare med kompass og løpstøy om du bil prøve deg.
Alle som har kjøpt Ola Dilt-konvolutt får startavgiften gratis dersom du viser kupongen ( se vedlagte bilde) eller ta med brosjyren i Ola Dilt-konvolutten.

Vel møtt- etter løpet kan du kjøpe hjembakte kaker til en rimelig penge i salgsbodene!

PS Bruk gjerne sykkel eller kollektivt- det kan bli trangt på parkeringen.

Hilsen Ola Dilt

Re: Minidilt post 2

Kartene er litt forskjellige akkurat her, og det kan forvirre litt. Hvis du er på ordinær post, er hovedretningen vestover til Minidilt post 2, i tillegg til bittelitt nord, VVN eller noe sånt.

Minidiltens post 2?

Fant ikke minidiltens post 2, og den burde være svært enkel. Kan det være samme som post 2 i ordinær dilt? Kunne ikke se at den var merket med Minidilt?
Forøvrig – tusen takk for supert opplegg i år igjen!

fjernpost 84

Jeg har lett og lett i en evighet etter post 84 på kartet over Østmarka. Klarer ikke å finne Bjønnemyr. Er det et tips hvor den myra er? jeg synes den lille rubrikken på nr 84 fra deltakerheftet er så utydelig. Har funnet de 4 andre på kartet.

Elisabeth

Fjernpostene er på plass

Fjernpostene ble satt ut i dag!
Snøen er gått i Losbymarka og det er fint å ta postene nå før det blir for mye undervegetasjon og insekter.
Men det er en drøy tur, om du tar alle postene på en gang- terrenget er stedvis kupert og beregn minst 4-5 timer med Losby-parkeringen som utgangspunkt.
Merk at postdetaljen (tjern) for post 84 ved Bjønnemyr er vokst igjen, men posten er greit plassert på den åpne myra og lett å se.
Ta gjerne en rast ved Setertjernstua, der er bord og benker som kan benyttes.
Husk kompass og lykke til med en tur i Losby-marka!

Hilsen Ola Dilt

Mistet og funnet

Til deg som mistet termokannen med påskriften “PAPPA” ,så fant jeg den hengende i ett tre 6.april like før det store krysset ved post 6. Kanskje den henger der fortsatt?

Idag fant jeg et kompass i nærheten av post 14. Noen som har mistet det? :-)

Poengberegning

Aha, det kan jo forklare saken! Jeg trodde man bare fikk lavere poengsum enn kidza. Men hvis det stemmer så går i alle fall regnestykket opp- :-) Æsj, da burde jeg jo satt inn kreftene et annet sted :-P

Takk for svar :-)