Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

fjernpost 84

Jeg har lett og lett i en evighet etter post 84 på kartet over Østmarka. Klarer ikke å finne Bjønnemyr. Er det et tips hvor den myra er? jeg synes den lille rubrikken på nr 84 fra deltakerheftet er så utydelig. Har funnet de 4 andre på kartet.

Elisabeth

Fjernpostene er på plass

Fjernpostene ble satt ut i dag!
Snøen er gått i Losbymarka og det er fint å ta postene nå før det blir for mye undervegetasjon og insekter.
Men det er en drøy tur, om du tar alle postene på en gang- terrenget er stedvis kupert og beregn minst 4-5 timer med Losby-parkeringen som utgangspunkt.
Merk at postdetaljen (tjern) for post 84 ved Bjønnemyr er vokst igjen, men posten er greit plassert på den åpne myra og lett å se.
Ta gjerne en rast ved Setertjernstua, der er bord og benker som kan benyttes.
Husk kompass og lykke til med en tur i Losby-marka!

Hilsen Ola Dilt

Mistet og funnet

Til deg som mistet termokannen med påskriften “PAPPA” ,så fant jeg den hengende i ett tre 6.april like før det store krysset ved post 6. Kanskje den henger der fortsatt?

Idag fant jeg et kompass i nærheten av post 14. Noen som har mistet det? :-)

Poengberegning

Aha, det kan jo forklare saken! Jeg trodde man bare fikk lavere poengsum enn kidza. Men hvis det stemmer så går i alle fall regnestykket opp- :-) Æsj, da burde jeg jo satt inn kreftene et annet sted :-P

Takk for svar :-)

Er det feil i poengberegningen, eller er jeg litt treg?

Jeg skjønner ikke helt hvordan poengberegningen fungerer. Når jeg summerer poengene for alle postene jeg har klippet, så kommer jeg til 41 poeng. Likevel står jeg kun registrert med 34 poeng i poenglisten. Hva er det jeg ikke har fått med meg? (Eller kan det ev. være noe feil i beregningen?)

Takk til Ola Dilt

Takk til Ola Dilt som har satt ut poster gjennom vinteren i år. Utsetting av en og en post i vinter var en flott start på vei mot “helårstilbud” for Ola Dilt.
Trolig fungerte dette best for folk som bor like ved, for dem med litt lenger reisevei, hadde det kanskje vært fint med mulighet til å ta litt flere poster per tur.
Neste sesong kunne man derfor kanskje vurdere å sette ut flere poster samlet og la dem være tilgjengelige fra feks januar av? De settes vel kanskje ut på seinhøsten uansett?
Så kan de som vil prøve seg tidlig i snø få muligheten til det, og de som vil vente til det er smeltet – ja de venter.
Tilbud til alle.

Men nå bryter våren fram som her ved Nøklevann i går ved Minidilt post 10.
Det er lenge til vinteren og bare å komme seg ut.