Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ola Dilt har salg 29. mars som Drive-in

Pga koronasituasjonen kan vi ikke ha tradisjonell åpning med bål pg poster søndag 29. mars. Vi åpner derfor salget allerede nå 22. mars som en drive-in løsning for å spre salget litt…. samtidig ønsker vi ikke å belaste våre vanlige utsalgssteder med stor trafikk i den situasjonen vi nå er i.
Søndag 29. mars vil de av dere som som har VIPPS kunne kjøpe konvolutt og klippebok på parkeringsplassen utenfor Bøler senter mellom kl 10 og 12. Vi oppfordrer til at dere holder avstand til andre diltere, slik at alle føler seg trygge i kjøpssituasjonen.
Kartutsnitt for periode 1 og åpningsposter vil bli lagt ut på turbloggen før åpningsdagen 29.3.
Minidilt-kart og Kart med Åpningsposter kan lastes ned fra www.turorientering.no
Etter Åpningsdagene vil materiell kunne kjøpes med Vipps utenfor hos Hans Zachariasen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO eller utenfor hos Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO (selvbetjening)
Det blir ikke vanlig stifteklemmer på postene i år. Ta derfor med penn for å notere koder i boka inntil videre benytter vi oss ikke av andre salgssteder.
Følg med på turbloggen for oppdatert info.