Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lesebriller ved post 23

Vi fant disse lesebrillene ved post 23. Nå er de plassert oppå postplakaten istedenfor nedenfor der det var nødvendig å stå for å klippe. :-)

Flott tur på Durud-kartet

Vi hadde en flott tur på Durud-kartet i dag og fikk en fin prat med dem som bor på Svarthol.

Det viser seg at det ikke er noen parkeringsplass for folk flest på Svarthol. Dette er en privat eiendom og veien passerer ikke gården, selv om det ser slik ut på kartet. Derfor er det ikke noen parkeringsmuligheter innenfor gården.

Det kan bli mye trafikk på gården for dem som bor der hvis alle ivrige Ola-diltere gjør som oss og kjører inn dit. Vi spurte om lov, og fikk parkere hos dem, men lovte til gjengjeld å skrive på turbloggen at det er bedre om Ola-dilterne parkerer på parkeringsplassen ved Bysetermosen. Denne ligger utenfor kartet, i veikrysset mellom de to veiene som går nordover ut av kartet. (Se oversiktskartet nederst på kartbladet.) Parkering på Bysetermosen gir også en grei adkomst til postene på Durud.

Flott morgentur

Vi valgte å starte turen allerede 8.15 – og fant en parkeringsplass som var halvfull med biler! Det skyldtes selvfølgelig at så mange velger å bruke marka til overnatting i det gode været. Det var hyggelig å se at folk finner gode teltplasser og aktiviteter i nærområdene. Og plass mellom leirene i massevis!

Vi fikk flere gode naturopplevelser; beverarbeid langs Nøklevann, fine skogspartier og gode utsikter fra veivalgene på Haukåsen.

Gjesteposter i Lillomarka

Det stemmer at postbeskrivelsen på post 19 og 20 – og på postene 16 og 17 er rare i år. Det skyldes at vi som jobber med dette kan gjøre feil – og det gjorde vi. I år byttet vi om postbeskrivelsen på postene 16 og 17 med beskrivelsen for postene 19 og 20. Det beklager vi. Men vi håper at Ola Dilt’erne og Lill-O-Dilt’erne vil notere koden på posten når nummeret stemmer, selv om postbeskrivelsen ble gal i år.

God tur videre!

Gjesteposter i Lillomarka

Alle postene er allerede ute i marka. Det er praktisk talt tørt og snøfritt også i Lillomarka. Også vi har poster uten stiftklemmer eller tenger for å minske smitterisikoen.

Velkommen til en fin tur i Lillomarka også!