Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mistet mobiltelefon

Hadde en fin tur på Slettfjell i dag, søndag – inntil jeg oppdaget at jeg hadde mistet mobiltelefonen 😟 Den har et sort cover, som også inneholder flere kort. Har forsøkt å ringe den fra annen telefon, men kommer direkte til svarer, så den befinner seg nok i et område med dårlig/uten dekning. Vet med sikkerhet at jeg hadde den på post 20, og savnet den etter post 17, hadde vært på 19 og 18 i mellomtiden. Gikk turen tilbake, men dessverre intet funn. Blir veldig glad hvis en observant «dilter» skulle finne den 😊

Post 28 og 29 på Skullerudåsen

Vi er bedt om fra Orienteringsforbundet om å finne digitale løsninger pga. virus-situasjonen; hermed er vedlagt de 2 siste postene på 1.periode Skullerudåsen.
Hvis du leter tidligere i Bloggen her, vil du da finne postene for Puttåsen, Slettfjell og også de resterende 3 på Skullerudåsen.
Flere kart-utsnitt vil bli lagt ut før Åpningsdagen (Lutvann og Haukåsen).
Finn gjerne frem kart fra før ( om du har) og før over postene. Noter kodene på et ark- ikke bruk stiftklemme ( de er enten fjernet eller vil bli tapet over).
Men husk å støtte Oppsal Orientering når du “kjøper” poster digitalt. Vipps: 558590.

Kart-pose selges ellers ved Bøler senter (“Drive-in”- selvbetjening) søndagene 22.3 og 29.3. kl 10-12.

Merk at det meldt om P-kaos ved Østmarksetra og tildels ved Rustadsaga. Gå derfor hjemmefra eller bruk sykkel.

PS Kart for Gjestepostene i Lillomarka og Sørmarka vil ikke bli lagt ut på nett- de er kun i deltagerposen.

God tur fra Ola Dilt

Disse postene står ute. Oppdatert 21 mars

Til dere som kjøper konvolutt søndag og alle dere andre er postene for første periode ute på kartene Puttåsen, Slettfjell, Skullerudåsen, Haukåsen, Lutvann og alle prøvepostene. I tllegg er vårpostene på kartet Bukkesti nord satt ut av Skautraver’n. God tur!

Forhåndsbestilt kartpakke

Kan kartpakka hentes på Bøler senter også når den er forhåndsbestilt, eller foretrekker dere å sende forhåndsbestilte konvolutter i posten?

Post 28 og 29

Det hadde vært veldig hyggelig om Ola Dilt hadde lagt ut kart utsnitt for de 2 siste postene på Skullerudåsen i dag. Det er en herlig dag i dag og en tur ut på postjakt hadde vært herlig. 👍😎

Post 28 og 29

Det hadde vært veldig hyggelig om Ola Dilt hadde lagt ut kart utsnitt for de 2 siste postene på Skullerudåsen i dag. Det er en herlig dag i dag og en tur ut på postjakt hadde vært herlig. 👍😎

Åpningsdagen

Åpningsdagen medfører vanligvis en ganske tett gruppering av diltere. Vil dere gjøre endringer for å unngå¨smitte. Feks legge åpningspostene ut på nettet og la de ligge en periode slik at de kan tas på forskjellige dager. Kanskje også organisere posesalget annerledes?

God tur i skogen uten smitte!

Ola Dilt tilrettelegger for å hindre spredning av koronasmitte.
Vennligst unngå å benytte stifteklemmen på posten, men i stedet notere postkoden i boka eller benytte nettklipping. I neste omgang vil vi fjerne alle stifteklemmer på de postene som allerede er ute, det er en litt større operasjon, mange stiftklemmer lar seg ikke fjerne uten bruk av verktøy. Vi ber samtidig alle Diltere om å følge helsemyndighetenes retningslinjer for hoste- og håndhygiene og om å holde avstand. I skogen er det heldigvis lett å holde avstand!

Hilsen Ola Dilt