Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Briller - Funnet

Fant i går en brille ved en fin rasteplass ved tjernet og myra ca. 400 meter nord for post 39 eller ca. 200 meter vest for post 40.
Jeg tok brillen med..
Kontakt meg på telefon 901 01 183

Flott turdag - Men viktig å lese bloggen

En fantastisk fin høstdag med masse folk i skogen og klar for en tur på Puttåsen. Av forskjellige grunner valgte jeg å kombinere “Høstpostene” med “Ola Dilt Postene”. En kjempefin tur med spennende orientering og med veivalg på tvers av de tidvis litt oppgåtte stiene. Her følte jeg god mestring og glede. Ikke var det noe hjortelusfluer eller andre innpåslitne krabater, så dette var en flott tur. Rett øst (opp) fra post 60 er det en liten bar kolle med fantastisk utsikt. Anbefales!

Men jeg fant ikke post 86, og tenkte å “melde den tapt” nå, men ser jo at den er tatt inn. Derfor; Viktig å lese bloggen FØR man drar på tur. Mottar gjerne koden – 90 18 14 02.

Tusen takk til gode løypeleggere for fine opplevelser i marka!

Kart funnet

Et O kart over Puttåsen er funnet utenfor T-bane inngangen på Ellingsrud i dag. Hvis noen savner det og vil ha det tilbake kan de ta kontakt med meg på tlf 97589441.

Bomtur til post 86

La ut på tur i dag for å ta postene 86-90. Dessverre sjekket jeg ikke bloggen på forhånd, da jeg tidligere fikk svar på mitt spørsmå om hvor lenge postene ville bli stående. Jeg fikk til svar at de ihvertfall ville stå ute ut august. Ser at svaret nå er fjernet fra bloggen! Fint om jeg – som belønning for bomturen – kunne få oppgitt koden til post 86. Gjerne som SMS til 99290790.
På forhånd takk!

Post 86-90 Ola Dilt dagene

Postene har stått ute lenge; av diverse årsaker er post 86 tatt inn.

Postene 87-90 blir tatt inn etter 30.8.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Kompass og briller

Jeg mistet et kompass i skogen i går, den 16.august, i nærheten av post 56 på Puttåsen. Jeg forsøkte å lete etter det, men fant det ikke. Fant i stedet et par briller! Så hvis noen savner briller, eller har funnet kompasset, kan du ringe meg på telefon 913 99 854.

Kompass funnet

Vi fant et kompass nede i lyngen nært post 45 idag (Spinnern-kartet). Er det muligens noen her som savner det? Vi tok det med ut av skogen. Legg evt. igjen beskjed/telf.nr her, så finner vi tid/sted for tilbakelevering.