Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Brannen ved post 46 Skullerudåsen

Det er fortsatt forferdelig tørt i marka! Å komme over dette brannfeltet var en skikkelig påminnelse om hvor sårbart og farlig en brann kan være. Leste at under slokkingen la en ut slanger helt fra Rundvann. Det må ha vært litt av en jobb? En har vel heller ikke funnet ut hvorfor det ble brann?.

Poster Ola Dilt dagene- litt info

Postene (86-90) vil bli stående en god stund lenger, antagelig ut juni.
Nærmere info vil bli gitt på bloggen her.

Men alle postene er nok ikke på plass like før den 6.juni.
Et unntak er post 86 som ble satt ut i kveld.

Merk at Åpningspostene blir tatt inn i løpet av pinsen.

Hilsen Ola Dilt

Kompass funnet

Fant et kompass i dag 25. mai like ved post 46 Skullerudåsen. Nå henger det på posten. Sissel

OlaDilt-dagene

Noen som vet om postene på Ola Dilt-dagene i juni vil stå ute lenger enn bare en helg pga korona-situasjonen?

Durud-postene et høydepunkt

Enig med Jon Kittilsen. Villmarkspostene i dette Enebakk-terrenget er blant sesongens høydepunkter. Det sier trolig en del, fordi jeg som ivrig deltaker surfer mellom ulike turorienteringsopplegg i Oslo-området. For den som vil unngå å starte utenfor Durud-kartet, anbefaler jeg å ta utgangspunkt sørfra. Det enkleste er trolig å gå stien langs Svartholbekken oppover fra Svarthol gård ved Bindingsvann og deretter følge den gamle skiløypa til venstre opp mot Donmosen. Da har man kontroll på situasjonen hele veien.

Durud-postene er et verdifullt tillegg til OD

Fine turer i relativt ukjent terreng. På årets runde fant vi et “terra incognito” på begynnelsen av turen siden Bysetermosen ikke var på kartet. Heller ikke på turkartet var den første delen av turen med. Så det ble en del bom til å begynne med. Da vi hadde nådd dette skiltet var imidlertid problemene løst. Rart forresten av en blåmerket sti ikke står på orienteringskartet.

Åpningspostene ennå ute!

Kart-utsnitt er tidligere lagt ut på nett, men mange som har kjøpt Ola Dilt senere, har kanskje ikke fått dette med seg, da kartet ikke ligger i kartposen.
Derfor: Se vedlagt kartutsnitt
Å1: Søkk
Å2: Steiner
Å3: Myr
Å4: Under skrent.

Postene blir tatt ned i løpet av pinsen, så kom deg ut mens de er på plass. Kart: Minidiltkartet kan benyttes.

God tur i vårskogen fra Ola Dilt

Poster på Spinnern

Tok post 41 til 45 i dag sammen med fjernpostene, men den koden som er på post 45, UTO ville ikke poengregistrering godta. Har jeg sett feil?