Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

LOSBY: 20 nye poster i området mellom golfbanene og Mønevann

Stolpejakten har som kjent eksistert i mange år. Nytt denne sesongen er at stadig flere arrangører lager hybridposter, dvs stolpejakt i skogen i stedet for i bygater og boligområder. Lørenskog kommune har i samarbeid med Østmarka OK laget et opplegg med 20 poster som skiller seg ut.

For alle tur-o-gåere som liker Østmarka nord, anbefales et besøk til LOSBY i sommer eller til høsten fram til utgangen av oktober. I terrenget mellom konferansehotellet, de to 18-hulls og 9-hulls golfbanene og Mønevann rusler du i et stilig kulturlangskap i lekende balanse med grusveier og skogsstier fram mot inngangsporten til Østmarkas kanoeldorado. Der venter milevis med padlesafari. Har du lyst på et gjensyn med denne delen av marka eller bare kan tenke deg å oppdage et nytt område i overgangen mellom kulturlandsskap og natur, er stolpejakt på Gamle Losby Gods absolutt verdt 2-3 timers innsats.

Kart lastes ned via appen til stolpejakten. Undervalg: viken/lørenskog/losby. Brosjyre med kart i PDF finnes på Lørenskogs Kommunes nettsider.