Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Spinnern

Igår ble postene på Spinnern tatt. Vi startet med post 41 og tok de på tur å rekke. Her blir det mye opp og ned de første postene. Myra ved post 41 kan man krysse om man går på tuene. Vi fulgte høyspenten videre. ved post 42 var det ennå forholdsvis tørt, så der å går det greit. fulgte rødløypa opp mot post 43,denne er litt bløt,men fotsatt ok å gå, men det er spådd regn, så hvem vet hvordan dette området blir… GOD TUR

Poeng for Stolpejakten Oppsal

I år “mister” vi 4 poeng for “Åpningsdagen” og 25 poeng for “Ola Dilt-dag”!
Vil det itte da væra helt innafor at vi får ETT poeng for hver stolpe?
Det vil jo gå opp i opp!!

Skautur’n i Nittedal har jo gjort det de siste åra og det ser ut tell å lokke “nye” deltakere tell å prøve sæ på tur-o.

Post 38

Morgentur på Sykkel fra Nordstrand til Mariholtet for å ta den gjenværende historiske posten (nr 38). Om det var verdt turen for ynkelige 3 p kan diskuteres, men det skal jo være sunt med litt trim da. Forholdsvis stille så tidlig, men en å annen morgenfugl å se rundt Nøklevann, Delig å sitte ved demningen å se utover et vinstille Sør-Elvåga. På veien tilbake dukket det plutselig opp et rådyr mellom Katisa og Rustad, vi ble stående å se på hverandre en god stund før vi ble enige om å gå hver til vårt, fin opplevelse det.

Turkartet over Østmarka 1: 250 000

Mitt kart er oppdatert i 2018. I forbindelse med fjernpostene 81 og 82 er flere traktorveier ikke inntegnet? Disse er relativt nye. Særlig traktorveien som tar av veien til Østbyputten er en grei vei å bruke dersom en parkerer ved Østbytunet skole og skal ta post 82 ved Østbyputten.Fra Røyritjernet og ned til Stensrud er det også traktorvei, dog ikke like godt vedlikeholdt!.