Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årvollåsen

Igår Sønda, så var turen kommet til Årvollåsen og de 10 postene som ligger der. Vi parkerte på Krigskolen og startet med post 11. Det gikk jevnt oppover før man svingte av blåstien, herfra og videre gikk det ennå brattere oppover, så selv på en småkjøilig,vindfull dag som igår så ble man ganske varm etterhvert og pumpa fikk jobbet litt. Det ble litt surr for oss,men takket være 2 andre Diltere vi møtte så fikk vi orden på hvor på kartet vi var, ( Takk til De ). Etter dette gikk det greit videre. Ligger fortsatt litt is her og der på stiene,men ingen problem

Solbriller funnet

Fant solbrillene mellom post 13 og 14 på Haukåsen fre 23.4. Send sms til 90514798 med brillemerke hvis du vil ha dem tilbake.
Mvh Mette

Haukåsen

Hadde en fin tur på Haukåsen i ettermiddag. Det var tørt og bart de fleste stedene litt isete på blåstien rett før post 13. Ved post 14 valgte jeg å gå stien som leder ned til veien. Denne stien går greit helt til de siste 5 meterne her er det MEGET bratt og ekkelt ned til veien så et tips kan være å finne alternativ rute.

Fjernpostene på plass!

Fjernpostene ( post 81-85) er allerede på plass i Losby-marka.
Postutsetteren melder om at stisystemet rundt post 81 (Røyritjern) er noe mangelfullt og enkelte stier på kartet kan være vanskelig å oppdage.
Og ennå er det nok noe snø og is i terrenget enkelte steder.
God tur og husk kompass og godt fottøy; terrenget er noe mer krevende her enn ved de andre postene i Østmarka.

Hilsen Ola Dilt

Turorientering i Østmarka og Sørmarka

De som er ferdige med 1.periode trenger ikke å vente på 2. periode for flere poster. Bækkelagets Postplukker’n er ute med 100 poster. 40 poster i Østmarka ved Sandbakken og Krokhol. 40 poster i Sørmarka rundt Syverudtjern ved LO skolen og på på Greverud åsen sør for Krokhol. 20 poster ved Hvervenbukta og i Ekeberglia. De 40 postene i Østmarka er noe av det beste jeg har vært med på av Turorientering. Det har vært bart i området hvor disse postene står siden før påske. Postene kan kjøpes som komplett hefte eller som enkelt turer.