Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

post 28

Hei, har noen riktig kode på post 28 ? har skrevet bor, men er ikke riktig….

Alle gjestepostene i Lillomarka er ute

Vi har tidligere meldt om at gjestepostene 11-20 står ute på Årvollåsen, men også gjestepostene 1-10 på Breisjøen står ute. Disse ble satt ut i høst og det er fortsatt så mye snø i dette terrenget at QR-kodene våre ikke er på plass her. Men koder er på plass.

Dette er dermed en tur for dem som liker en kald utfordring i påsken. QR-kodene kommer så snart snøforholdene tillater det.

Dette innlegget har jeg tidligere lagt ut med feil kartnavn. Det er fort gjort – og jeg beklager skrivefeilen.

Breisjøen

Idag har vi kjempet oss rundt omkring Breisjøen. Her var det stedvis en god del snø og ganske mye is på stiene. Så brodder er nok en god ide men best er det nok å vente til sola har fått skikkelig tak. For slik som det er nå er nok en god del av de mindre stedene gjemt og det er også vanskelig å ta snarveier mellom stiene.
Vi var jo såpass fornøyde av all gåingen at vi klarte selvfølgelig å glemme å notere koden på post 9. Noe vi fant ut nede ved Aurevann men pytt pytt

Svar til Petter Fure

Lillodilten har poster bla. på Grefsenkollen, Årvollåsen og Breisjøen. De 2 siste er også gjesteposter hos Ola Dilt. Tror nok hun skrev Grefsenkollen når det skulle stått Årvollåsen.

Skrevet av BTJ 😎

Prøveposter 11-20

Nå trodde jeg gjesteposter i Ola Dilt, nr 11-20, var på kartet Årvollåsen ?

Si meg, Frøy, er det poster også på Grefsenkollen ?

Dette kartet var ikke i Ola Dilt pakka mi ?

V.g. forklar !

Poster 1.periode og Minidilt

Med unntak av Haukåsen, er alle poster i
1.periode satt ut.
Minidilt ble satt ut i dag.

Mye snø i høyden ennå og en del is på stiene.

Husk Drive-in salg på Bøler senter kl 11-13 søndag
28.mars.

God påske fra Ola Dilt