Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ikke salg av OlaDilt i påsken.

I nettbutikken kan du kjøpe OlaDilt og betale med kort og bestille hjemsending. Ønsker du å få konvolutten hjemsendt innen neste helg er det nok lurt å bestille senest tirsdag 23. mars😊

Ny drive-in søndag 28. mars kl 11-13 på Bølersenter, der dere kan kjøpe og betale med Vipps.

Det kan bli vanskelig å få tak i OlaDilt gjennom påskeuka da vi ikke har noen salgskanaler gjennom påsken, så kjøp på forhånd.

Svar til tidlige poster

Hvis du klikker på Poster og velger å se de i liste (knapp med fire streker), så kan du se hvilke poster som er besøkt. Da kan man se at postene 6-10, 26-30 og alle prøveposter er satt ut. 🙂

Prøveposter

Vil prøvepostene ved Nøklevann/Ulsrudvann bli satt ut til helgen (19-20/3)?

Manglerudstart

Da var Ola Dilt igang og flott med en prøvetur på Manglerud. Fine små klynger av tildels gamle trær mellom bebyggelse og i gamle høyspentgater.
Møtte flere ivrige diltere som hensynsfullt ventet og slapp hverandre forbi i corona-trygg avstand.
Honnør til Ola Dilt for denne kreative vri på prøvepostene.

Sesongstart for noen....

Det er hyggelig å se at mange er ivrige etter å komme gang, spesielt kanskje fordi noen er på hjemmekontor og det er deilig med en tur ut med et bestemt mål.
Men vinteren lurer ennå, ser det ut til…..
Dog kan prøvepostene i Manglerudskogen være aktuelle og mange har allerede vært
innom disse 4 postene. Kartet er revidert og helt nytt. Brosjyre med kart kan lastes ned her fra Bloggen.
Som vel alle har fått med seg: Ingen Åpningsdag i år, heller. Men 1.periode er på plass til 28.mars (palmesøndag), til de som ikke reiser bort i påsken.
Oppsal Orientering har i alle år hatt fokus på gode kart og det kan være på sin plass å se på den store utviklingen som har vært siden starten i 1967. Vedlagt ligger kart over Slettfjell fra 1960-årene. Sammenlign gjerne med dagens kart- det er skjedd mye!
God tur i Østmarka og husk kompass og godt fottøy når du legger i vei!

Hilsen Ola Dilt

Postene 26 og 27

Tjuvstartet i dag med postene 26 og 27. En god del is i stiene. Brodder anbefales