Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 74

Spinnern

Etter å ha ligget på 199 p en stund, så var tiden inne for å komme seg over 200 p for gull. Spinnern ble da tatt som kveldstur igår. Det tok litt lengre tid enn planert, men sånn er det. Grønmo t/r tok ca 4 t, dette inkluderer blåbærspising, fotografering og pustepauser, alt i alt ble det 13.4 km, så langt nok. Vi startet med de 2 kjipeste postene 71 og 75, den siste var mer enn nok bratt opp til. Derfra ble postene 74,73,72 tatt i rekkefølge, fulgt skiløypa bare, litt bløtt ble det jo på beina selvfølgelig, men pytt pytt. Så noen kantareller også på veien, for eventuelle soppentusiaster

Post 74

Dette betyr at den i utgangspunktet var feilplaasert og at den er flyttet dit den står på kartutsnittet. Se Øivind Larsen innlegg 6 plasser under dette innlegget

Feil plassering av post 74 v/el paso

Kartet viser tydelig kolle og stemplingsboken sier kolle. Men der er ingen post. Den fant jeg et helt annet sted. Tydelig at noen stoler mere på GPS enn hodet.
Ellers hadde jeg en bra dag i skogen, men dere skremmer folk med mye insekter. Jeg har alldri sett så lite innsekter som i år Vel noen stikk har jeg fått. Kanskje det har noe med at det lukter så vondt av meg.
God sommeer jeg har bare 2 kart igjen.