Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Postplukk på Haukåsen

4 stjerner
Haukåsen i skumringen og demontert kuppel

Skrevet av Knut Jostein Berglyd

En flott, men lang tur fra Ulsrud til Ellingsrudåsen for å ta periode 3 postene på Haukåsen. Med litt sen start ble det høyt tempo for å komme gjennom før det ble helt mørk. Post 62 voldet litt problemer i det utfordrende terrenget. Det er det jeg kaller en "voksen Ola Dilt post". Stor var overraskelsen da jeg kom til Haukåsen ved solnedgang og så at det velkjente landemerket som kan sees fra usedvanlig mange steder i Oslo, var demontert. Blir spennende å se hva de kommer opp med her. En utsiktplattform ville ha vært fantastisk....

4 stjerner
Fornøyd

Skrevet av Margrethe Maisey

Jeg er storfornøyd dilte-debutant. Ved post 12 påtraff jeg en elg med to kalver. I dag sto hun på veien nedenfor post 12 da jeg kom fra mariholtet. Hundene tok det bedre denne andre gangen :-)

4 stjerner
Haukåsen og mere

Skrevet av Erik Aslung

Jeg deler litt opp med turer, så i dag var det 61,62 og 65, samt 39 som hørte til Haukåsen. Det var en varm tur, men helt greie poster.Ellers var det 68,69 og 70, greie å finne, og de 4 multene jeg fant var ikke modne, og en meget stor padde ble sett, uvanlig for meg.Fin tur.

4 stjerner
Haukåsen

Skrevet av paal andersen

fine poster, liker terrenget der. Ikke for lett og ikke for vanskelig.