Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Postplukk på Skullerudåsen

4 stjerner
Stinære poster

Skrevet av Ingeborg Roald

Postene ligger lett tilgjengelig fra stiene i nærheten, og tar man nr. 77 fra 76 så er ikke høydeforskjellen så ille heller. Mye hjorteflue.

4 stjerner
Ettermiddagstur på Skullerudåsen

Skrevet av Frøy Grøndahl

Med tunge skyer og høy luftfuktighet var vi litt urolige om det skulle bli noen ordentlige "skyllebøtter" over oss på turen i ettermiddag. Det ble imidlertid ikke nedbør. Vi tok postene 76-80 og den historiske posten "Dryppet" uten problemer. Der dryppet det forresten ikke, selv om lyngen var våt og paddene hoppet og spratt rundt beina våre i de våteste partiene av runden. Det var moro å ta post 77 og 76 inn på skrå i skråliene, helt mot alle generelle råd når man orienterer. På vei opp til 76 fant vi også store kantareller som overtok kartposen og kartet måtte klare seg uten. Nå skal de nytes til kvelds.

5 stjerner
JEN

Skrevet av Jonny Engedahl

Oladilt er topp.Postene er fint plassert m.økende vanskelighet.Post nr.77, var litt lur.

4 stjerner
Ulv i marka

Skrevet av Hege M. Torp

Skulle plukke post 76 og 77 i dag, da jeg kom til den gamle slalåmbakken møtte jeg noen damer som var ute og jogget. De kunne melde om at de hadde sett en ulv på joggeturen. Den var visst stille og rolig. Jeg fullførte plukkingen uten å ha sett en eneste ulv, men det var mange og tjue grader i rundvann som jeg badet i på vei tilbake.

5 stjerner
Fin tur

Skrevet av Eli Vike

Greie turer alle 3 periodene. Tok Dryppet samtidig med 3. periodepostene, men der var det ikke noe vann som dryppet.

4 stjerner
Mye opp og ned

Skrevet av Lars Otto Grindheim

Vi hadde en fin tur, ingen problemer med å finne postene. Ganske bratt opp fra Skullerudstua til første post.

5 stjerner
Fine nærturer

Skrevet av Margrethe Maisey

Her var det masse fine turer i nabolaget som jeg kommer til å gå som kveldsturer med hunden utover!

4 stjerner
skullerudåsen

Skrevet av Atie D. Saugerud

Stort sett en fin tur, men post 77 ligger litt utenom. Ved post 77 er det en skrent litt nord for posten. Ved denne skrenten henger det et merkebånd og det forvirrer en del postplukkere. Kanskje kan det fjernes når det passer seg. Ellers koser vi oss på disse turene. Hilsen, Odd Tore og Atie.