Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Orkanger IF

Orkanger IF har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Orkanger IF på e-post janegilruud@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til TurOrientering 2020

Orkanger IF og Orkdal IL har drevet med tradisjonell tur-o i mange år, og forsetter også i år med salg av konvolutter med kart og alle nødvendig opplysninger. 70 poster er fordelt på 6 områder på våre o-kart, pluss ett område med fjellposter på vanlig kart.
Postene står ute i terrenget til 20. september.
Konvoluttene med kart og klippekort for alle 70 postene koster 200 kr. ved kjøp fra utsalgsstedene, og ved bestilling via nettet kommer porto i tillegg.

Klippekortene kan leveres inn hos et av våre salgssteder for konvolutter eller til Jan Egil Ruud. Ved sesongslutt vil det trekkes ut tre vinnere av gavekort blant de innleverte kortene som har 35 klipp eller fler.

For dere som er nybegynnere, kan det være til god hjelp å se på denne linken og laste ned oversikten over karttegn, da disse ikke er trykt på kartutsnittene som benyttes. 

Vi håper alle deltakerne får noen fine turer i marka på jakt etter o-postene.

Ved eventuelle spørsmål kan Jan Egil Ruud kontaktes. janegilruud@gmail.com