Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur i sentrum på Osøyro

turen stengte 30. okt

Dette er ein fin tur for deg som vil prøve turorientering, eller for deg som bare vil ha ein annleis tur på Øyro. På denne turen kan du få bruk for ein liten trepinne og ei lommelykt sjølv om sola skin.

Postane er merka med ein sirkel på kartet, midt i sirkelen finn du ein orange 1m høg stolpe med samme nummer du finn på kartet. I tillegg er det ein kode med 4 bokstavar som du bruker til å registrere postbesøket ditt på turorientering.no/osok.
Alle som registrerer minst 30 postbesøk på turorientering.no er med i trekninga om 2 overnattingar (inkl. frokost) for inntil 2 personer i dobbeltrom på et valgfritt Nordic Choice hotell i Norden

Alle postane har eit kulturminne eller ein skulptur i nærleiken. På stolpen finn du eit bilete og ein QR-kode du kan skanne med mobiltelefonen din. Då kjem du til ei nettside med informasjon om skulpturen eller kulturminnet.

Kjem du til Os med bil anbefaler vi at du parkerer ved ein av trekantane på kartet. Du må ha parkeringsskive for å parkere i sentrum, den får du gratis i dei fleste butikkane.

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Kjekk tur

Skrevet av Thomas Omdal

Flott for barnefamilier og kjekt med info om Os og lokalhistorie.

4 stjerner
LETT

Skrevet av Frode Hauge

209 og 210 var borte, ble funnet igjen av arrangøren, ligger i ganger under tak. 212 er løs og havnet litt feil på grønn kasse. Snø og haglbyger 23. april!

Les alle anmeldelser →