Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Otra IL - Orientering

Otra IL - Orientering har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Otra IL - Orientering på e-post orientering@otrail.no for å opplyse om dette.

I år er postene lagt på kartene Bullsknuten, Odde, Evje sentrum og Evjemoen. Det er lagt ut 50 poster i årets o – trim i mange flotte naturskjønne områder.

Konvolutt med kartene, beskrivelser og kontrollkort for 2015 kan ein nå få tak i på Sport 1, Intersport og Otrakontoret i Otrahallen.

Postene er merket med røde/ hvite plater merket med ”OTRA O-TRIM”, postnummer og postkode. Postkoden (to bokstaver) skal noteres på kontrollkortet i den ledige rubrikken etter tilsvarende postnummer. Dette er kvitteringen (beviset) for at du har vært på posten.

 

Postene vil henge ute til og med 25. september. Kontrollkortet må være levert til Sport 1 Evje eller til Otra IL Orientering v/ Ketil Grindheim innen 30. september hvis du ønsker å få premie. Lever kortet selv om du mangler noen poster. Det er nok å finne 10 poster for å få premie.

 

Otra IL – orienteringsgruppe vil i løpet av våren arrangere en egen o - trimdag. Her vil det bli holdt lynkurs i orientering/det blir salg av o – trimkonvolutter/vi lager egen barneløype og det blir premier til alle barn som deltar. Nærmere informasjon om dette arrangementet vil bli kunngjort på Otras hjemmeside og i lokalavisen.

 

GOD TUR!