Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Porsgrunn OL

sesongen er i gang

Beklager at postflagget på post 01 på Bjørntvedt er dessverre blitt borte. Nytt vlil bli satt opp i nær fremtid..

 

Noen tips til appen TURORIENTERING.

Etter å ha lastet ned appen  må man søke arrangør  PORSGRUNN OL under Vestfold og Telemark.
Etter å ha registrert epostadresse, passord og diverse data kan BLÅ TUR Skjelsvik lastes ned.
Ved å åpne fane REGISTRER kan en post registreres manuelt med BOKSTAVKODE manuelt.
Hver post fås fram ved å trykke på det røde postnummeret.

Ved å trykke på det røde symbolet øverst i høyre hjørne åpnes en QR-kodeleser og postens QR-kode skannes..

QR-kodeleseren lukkes ved å trykke på det røde pennsymbolet øverst i høyre hjørne.

Lykke til!

 

Julepresang til alle tur-glade!

Porsgrunn o-lag innleder jubileumsåret med en gave til Porsgrunns befolkning. I mangel på snø og vinter i lavlandet, har vi hengt ut tur-orientering som et aktivitetstilbud i romjula – helt gratis for alle som ønsker en tur i skogsområdene i Porsgrunn. Fra 1. juledag og ut januar henger det poster ute i to områder. Vi åpner med poster rundt Skjelsvik fortsetter på nyåret med flere poster i Bjørntvedt-skogen. Tilbudet er smittevennlig; kart lastes ned til mobil eller skrives ut hjemme og postene registreres kontaktløst ved å scanne QR-kode på postene. Alle som registrerer seg og «klipper» på minst en post er med i trekningen av premier!

Finn info på: https://turorientering.no/porsgrunnol/ og last ned app-en «Tur-orientering» til din mobiltelefon og finn tilbudet under Porsgrunn o-lag som arrangør.

Porsgrunn o-lag markerer 75-årsjubileet i 2021 med en rekke aktiviteter til glede for klubbens medlemmer og befolkningen i Porsgrunn. Et høydepunkt blir arrangement av NM-uka i orientering i september, hvor norgeseliten skal kjempe om NM-medaljer i Kilebygdas flotte skogsområder.