Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ganddal IL - Postjaktå (Sandnes)

Ganddal IL - Postjaktå (Sandnes) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Ganddal IL - Postjaktå (Sandnes) på e-post turorientering@gandor.org for å opplyse om dette.

Velkommen til Postjaktå 2019

Turorientering gir deg et mål for turen, og spenningen med å lete etter neste post gir en ekstra dimensjon til turopplevelsen, ikke minst for de yngste. Ved hjelp av kart og kompass skal du finne poster som er plassert ved tydelige terreng-detaljer som steiner, høydepunkt, myrdrag osv.

Postjaktå er i år plassert på kartene Bogafjell, Vigreskogen, Kalbergskogen, Vagleskogen og Øksnevadskogen Nord. Kartene er merket som blå eller røde turer. Blå turer er for nybegynnere. Krever noe kjennskap med kart. Bør ha med kompass for å orientere kartet. Røde turer er for litt viderekommende. Krever kjennskap og erfaring med kart. Krever kompass for grovorientering.

Konvolutt med turpakke "Posjaktå" kan kjøpes på våre utsalgsteder til kr 250.

Kodene på postene begynner med bokstav og avsluttes med tall eks. M3. Bokstaven I kan forveksles med talle 1.

Turorientering på nett

Opprett din egen bruker på nettet. Her kan du fortløpende legge inn kodene på de postene du har besøkt. Ønsker du å kjøpe merker, kan du hente skjema fra vår hjemmeside www.gandor.org under "Turorientering". Skjema fylles ut og legges ved en e-post som sendes til turorientering@gandor.org.

Medlemskap i Ganddal IL Orientering

Turorientering er ofte det første møtet med O-sporten for barn og ungdom. Vi som driver denne form for idrett eller trim synes det er en fantastisk fin aktivitet i et godt miljø. Kurs i kart og kompass arrangeres etter påske.

Nye medlemmer i Ganddal IL Orientering får turorientering med på medlemskapet. Har du kjøpt turorientering og ønsker å bli medlem ta kontakt med vår leder på leder@gandor.org. Informasjon om medlemskap i Ganddal IL Orientering finner du her.

Alle oppfordres til å vise hensyn overfor dyre- og planteliv. Husk båndtvang! Vær spesielt varsom når det er husdyr ute på beite, og hvor det er nødvendig å krysse gjerder. Bruk de gjerdeklyverne som er utplassert. Vær obs på skogbrannfaren!

GOD TUR

Turorientering støttes av Miljødirektoratet