Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Rød tur på Bogafjell

turen stengte 1. nov

Bogafjell:

Rød tur er for de mer erfarne turorientererne som går i variert terreng med noen brattere stigninger. Krever kompass for orientering i terrenget.

Et frodig og lett tilgjengelig skogsområde med mange fine stier, som egner seg for turer hele året. På grunn av hogst så har postene blitt plassert hovedsaklig utenom de områdene som er mest belastet av hogst.

Kjør Kvernelandsveien FV505 fra Ganddal retning Kverneland, sving inn til venstre rett før brua ved Foss-Eikeland. Sving påny til venstre og følg ny vei mot Sandnes Garn og fortsett mellom Sandnes Garn og Ridesenteret til dere kommer opp til en parkeringsplass med grusdekke. Parkering også ved Buggeland skole eller ved bommen på veien til Helgelandsmyra.

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Bra løype i variert terreng

Skrevet av Arvid Berentsen

Utrolig god løype som gir både naturopplevelse og treningsutbytte. En del opp og ned - slik det bør være. Navigasjonsmessig forholdsvis lett, kanskje med unntak av post 48. Kanskje de grønne postene skulle vært tegnet inn på kartet? Det var jo greit å integrere den grønne turen i den røde.

Les alle anmeldelser →