Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ringerike Orienteringslag

sesongen er avsluttet

RINGERIKE O-LAG ønsker velkommen til turorientering 2019!

I år har vi følgende turorienteringstilbud:

Tradisjonell turorientering på disse kartområdene: Prestemoen, Eggemoen - Gulbrua, Aurenhaugen, Helgelandsmoen og Kleivstua. Åpningsdato på Prestemoen og Helgelandsmoen er 13.april, Eggemoen-Gulbrua og Aurenhaugen 27.april og Kleivstua 15. juni. 

Kjøp turpakken "Over mo og myr" med 5 kart og 80 poster her, eller i annonserte utsalgssteder. I tillegg til turene i pakken legges foto-orienteringsturer ut på denne siden.

Konvolutt kan også bestilles via e-postadresse for bestillinger: sskovly@gmail.com. Konvolutten sendes som brev, mens betaling kan gjøres på vipps eller med fakturaen tilsendt på e-post. Tilsendt konvolutt koster kr 250,- (inkl. porto). Pris på nedlasting av hele pakken fra nettsiden er kr.200,-.  Pris i butikk er kr 200,-.

Turene som inngår i pakken "Over mo og myr" avsluttes 13. oktober. Foto-orienteringsløyper kan lastes ned så lenge det er fritt for snø i området. Sluttdato endres i forhold til det.

Månedens post inngår i pakken, postkasse med bok settes ut på annonsert område. 1 vinner trekkes for hver måned og får tilsendt premie.