Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ringerike Orienteringslag

sesongen er avsluttet

Det foregår anleggsarbeid på Eggemoen i mai og juni. Dette vil gi ny vei som berører sti/veisystemet spesielt ved post 35, men også tilgangen til andre poster. Vær obs på art kartet ikke stemmer der ny vei legges.

 

RINGERIKE O-LAG ønsker velkommen til turorientering 2018!

I år har vi følgende turorienteringstilbud:

Tradisjonell turorientering på disse kartområdene: Prestemoen sør, Vik-Svensrudmoen, Hovsmarka, Eggemoen-Marigård og Løvlia-Damtjern. Åpningsdato på Prestemoen, Hovsmarka og Vik-Svensrudmoen er 8.april, Eggemoen-Marigård 28.april og Løvlia-Damtjern 15. juni. 

Kjøp turpakken "Over mo og myr" med 5 kart og 80 poster her, eller i annonserte utsalgssteder. I tillegg til turene i pakken legges foto-orienteringsturer ut på denne siden.

Tegnforklaring til kartene kan hentes på denne linken: http://www.o-skolen.no/dokumenter/1270559268-NOF_KARTTEGN_NYBEGYNNERE_2010.pdf

Konvolutt kan også bestilles via e-postadresse for bestillinger: sskovly@gmail.com. Konvolutten sendes som brev, mens fakturaen sendes på e-post. Tilsendt konvolutt koster kr 220,- (inkl. porto). Pris på nedlasting av hele pakken fra nettsiden er kr.200,-.  Pris i butikk er kr 200,-.

Turene som inngår i pakken "Over mo og myr" avsluttes 14. oktober. Foto-orienteringsløyper kan lastes ned så lenge det er fritt for snø i området. Sluttdato endres i forhold til det.

Månedens post inngår i pakken, postkasse med bok settes ut på annonsert område. 1 vinner trekkes for hver måned og får tilsendt premie.

Vinnere av månedens post 2018:

Mai: Berit Ruden og Jorunn Rian