Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Eggemoen - Gulbrua

turer stengte 13. okt

EGGEMOEN - GULBRUA

Målestokk 1:7 500, utgitt 2018, post 16-35, 250 poeng.

Postene henger ute fra 27.april til 13. oktober.

Området ligger nord på Eggemoen mot fylkesgrensa Buskerud/Oppland. Nærmeste adkomst er å følge veien innover Eggemoen fra E16 i retning mot Vestre Buttentjern sør på Eggemoen flyplass. Følg veien til du passerere jernbanen - da er du på kartet. Du kan også parkere noen hundre meter sør for fylkesgrensa på Eggemoen E16 ved infotavlen. Følg veien mot vest, nord for flyplassen til du kommer til Gulbrua og post 33.

Ønsker du en langtur kan du parkere ved Eggemoen leir og følge røde skilt (brukes av Eggemomila) til du passerer jernbanen - da er du på kartet. Du kan evt starte ved lysløypestarten - rundt svingen noen hundre meter lenger inn enn Eggemoen leir - og følge de samme røde skiltene.

Postene i år ligger ganske konsentrert. De er plassert på to høydeplatåer. Den øverste på den store hogstflaten og langs kanten med masse groper og søkk. Nedre nivå består av furuskog og dødisgroper. Det er mange store stier i terrenget, så det er fin framkommelighet.

 

Turer i området