Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Blå tur Sundvollen oppvekstsenter

turen stengte 16. sep

Postene ligger i nærområdet til Sundvollen oppvekstsenter.

Post L er på oppslagstavle med mer informasjon om Krokkleiva naturreservat og Kongevegen over Krokskogen. Her kommer også Pilegrimsleden og blåmerka tursti til Nes på Utstranda starter her. Langs stien opp Kleiva til Kleivstua er det flere informasjonstavler med interessante opplysninger om denne viktige ferdselsveien.

Opp til post M og særlig videre til N er det litt bratt og steinete. Fin utsikt og rasteplass som barnehagen/skolen bruker på post N.

Fra post N anbefaler vi at du tar stien ned igjen samme veg du kom opp og så tar den vesle runden med post O, P og Q, men vil du ha litt spennende utfordringer (sammen med tøffe barn) klatrer dere lia rett ned til skolen.

Husk at det er forbudt å gå over dyrka mark, gjennom hager og tun. Hvis du kommer med bil, så parker den så den ikke er til sjenanse eller hinder for andre, f.eks. på den vesle parkeringslomma ved post L eller på pendlerparkeringa på Sundvollen, nær post Q.

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Blå tur Sundvollen oppvekstsenter enda.