Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kilemoen

turen stengte 10. okt

Postene ligger lengst nord på Kilemoen. Det var en del hogst for et par år siden, men terrenget har stort sett god løpbarhet. I de nordlige og østlige deler av terrenget er det bratte skråninger ned mot Ådalselva. Postene er stort sett lagt på moen, med det vil dog bli noen bratte partier der det er mulighet for å oppleve melkesyre i beina, men da er det godt å komme på toppen og få igjen pusten. 

Nord på Kilemoen, nede i en dødisgrop, ligger Ringerike vannverk, som gir oss det gode drikkevannet vi har. Anbefalt parkering er markert med P på kartet.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

4 stjerner
Tilrettelagt for flere nivåer

Skrevet av Annelise Johansen

Det vi likte aller best med denne turen, var at den er så godt tilpasset alle, uansett ferdigheter. Er man nybegynner kan man holde seg til skogs-/traktorveier og tydelige stier, men er man mer øvet, kan man ta flere "short-cuts" gjennom skogen. Vi glemte dessverre en post, så vi kommer tilbake for å ta denne. Men det får bli senere... Nå har jo vinteren kommet tilbake igjen for fullt i løpet av natten, og med ett forsvant hele våren :(

Les alle anmeldelser →