Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ringsaker OK

Ringsaker OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Ringsaker OK på e-post ringsaker.orientering@online.no for å opplyse om dette.

Velkommen til TurOrientering 2020

Ringsaker OK har rundt 160 medlemmer og har orienteringskart over store deler av Ringsaker kommune. Klubben er en sammenslåing av de tidligere Hein Orienteringslag og Ringsaker Orienteringslag.  I vår klubb er det rom for både å være veldig aktiv og delta jevnlig i både krets- og nasjonale konkurranser, samtidig som vi har medlemmer som heller foretrekker å delta på enkelte av de lokale treningsløpene klubben arrangerer.  

En fin måte å komme seg ut på turer i skog og mark i nærområdet på er å delta på vårt turorienteringstilbud Skautraver'n som dere finner all informasjon om på disse nettsidene. Skautraver'n er et tur-o tilbud i sentrale strøk i Ringsaker kommune.  I tillegg tilbys det et tur-o opplegg på Sjusjøen.

SKAUTRAVER'N 2020:

Turorientering er å finne fram til punkter som er markert i terrenget og avmerket på et kart. Det er disse punktene (terrengdetaljene) som blant orienteringsløpere kalles ”poster”. Årets Skautraver’n består av 50 poster fordelt på de 5 kartområdene Moskogen, Storihlehagan, Bjørgeberget, Vollkoia og Utsnitt av Rustadberget. Kartet Vollkoia er nyrevidert siste år.   I tillegg fortsetter vi i samarbeid med Lillehammer OK også turorientering i området ved Sjusjøen.  Disse legges ut noe senere.  Vi ønsker nye og tidligere turorienterere velkommen - du kan selv bestemme tempoet i skogen - raskt eller langsomt.  Du blir en opplevelse rikere i et fint miljø!

POSTENE:
Postene i Moskogen, Storihlehagan og Bjørgeberget står ute i tidsrommet 9.mai til 20. september,  mens postene på  Vollkoia og på Utsnitt av Rustadberget står ute i tidsrommet 21.mai til 15.september. Turorienteringen på fjellet starter senere, informasjon kommer.    

Postene er merket i terrenget med en orienteringspost i rødt og hvitt. Postens nummer står på posten, i tillegg står en tresiffret tall/bokstavkode. Koden er kontrollen på at du har vært på posten, og skal registreres på din bruker her, eller noteres på kontrollkortet for innsending. Vi oppfordrer flest mulig til å registrere postbesøkene her på turorientering.no. Du vi da se oversikten over dine klipp og "konkurrere" med andre Skautravere om å ha flest poeng gjennom sesongen. Husk penn eller fotomulighet for notering av kodene når du er ute på postjakt.

Coronaviruset preger samfunnet og vi ber om at alle overholder de smittevernstiltakene som gjelder.  Postene er i år berøringsfrie, stifteklemmene som vi brukte tidligere er fjernet. 

Vi ønsker å rekruttere nye medlemmer såvel nybegynnere som de som har prøvd orientering tidligere.  Ringsaker OK arrangerer vanligvis treningsløp hver torsdag kl. 18.00 rundt om på lokale orienteringskart.  Løypelengdene der er : 1,5 km (nybegynnere) - 2,5 km - 4 km  og  6 km. Nærmere informasjon om dette finner du på vår nettside http://www.yourvismawebsite.com/ringsaker-orienteringsklubb og lokalavisens DET SKJER-spalte. Aktiviteten er for tiden nede på grunn av smittesituasjonen, men vi håper vi snart er i gang igjen.