Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kart 1 - Kvamskogen

turen stengte 10. okt

Dette er ein GRØNN tur som passar for barnevogn, rullestol og "dårlege føter".  Utgangspunkt for turen kan væra parkering rett før nedstigninga til Tokagjelet startar.  Alle postane er markert med stolpar (sjå bilete under)

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

1 stjerne
Mulig sabotasje av post 13

Skrevet av Kirsti Lysaker

På vei til Svartaberg tenkte jeg ta med postene nede på dette kartet. Post 13 var ikke der den var tegnet, men på vei ut igjen til "hovedveien" fant jeg den i grøfta på sørsida av veien. Den må ha vært vekk fra plassen sin lenge, da påklistret kodelapp manglet. Jeg satte trestolpen opp i veikrysset der stikkveien går inn til opptegnet plassering, da noe sa meg at hytteiere der inne ikke ville ha folk gående inn stikkveien "sin".

4 stjerner
Mangler koder

Skrevet av Britt-Ingunn Hamre

Hei Jeg er på besøk på Kvamskogen og har gledet meg til å «hente» noen poeng i turorienteringen. I kart 1 fant jeg bare 2 stolper med lesbar kode - stolpe 11 og 14. Stolpe 12,13 og 15 har uleslige koder i dag 16 juli 2021. Krysser fingre for at det er bedre på de andre turene 😃 Uansett - en fin runde på Kvamskogen fikk vi .

Les alle anmeldelser →