Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sandefjord OK

Sandefjord OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Sandefjord OK på e-post alandreassen@outlook.com for å opplyse om dette.

AVSLUTNING TUR-0 2018

 

Sesongen er over for denne gang! Vi er allerede i gang med å planlegge neste sesong, og vi gjør det vi kan for å tilby dere gode kart og fine turterreng.

 

Tradisjonen tro, så inviterer vi til avslutningskveld for turorienteringen på Furustad Grendehus, (Furustad Barnehage). Mandag 22. oktober 2018 kl. 18.00

 

Alle som har deltatt i turorientering med familie og venner er hjertelig velkommen til hyggekveld med tur-O-prat og vi er takknemlig for innspill og forslag til verdens beste aktivitet.

 

REGISTRERING AV TUR-O-DELTAKERNE:

Alle som sender inn klippekortene sine, eller registrerer seg på nettet, blir registrert i vårt arkiv. Vi har dermed oversikt over hvem som er kvalifisert for de ulike merker og plaketter.

 

TUR-O-MERKER:

Har du besøkt alle postene gir dette 100 poeng. Krav til gullmerke er 80 poeng eller mer, krav til sølv er fra 55 til 79 poeng og krav til bronse er fra 35-54 poeng.

 

TUR-O-PLAKETTER:

Oppnådd gullmerke 5, 10 eller 15 ganger gir rett til bronse, sølv eller gull plakett.

20-års-plakett; Oppnådd gullmerke 20 ganger. 25-års plakett: Oppnådd gullmerke 25 ganger. 30-års-plakett: Oppnådd gullmerke 30 ganger og så videre. Plakettene er i metall på stett med tur-O motiv.

 

Merker og plaketter fås kjøpt på avslutningskvelden eller ved å ta kontakt med Agnes Skarholt, Veralia 15, Sandefjord (mob 92803911).

 

PRISER:

Kr. 200,- for bronse, sølv og gull plakett

Kr. 250,- for 20, 25, 30 … osv. års plakett

Tur-O merkene koster kr. 50,-

 

Det blir servert kaker, kaffe, brus. Velkommen til hyggekveld den 22.10.2018.

 

 

 

 

SESONGSTART 2018 :)
Det nærmer seg sesongstart lørdag 24. mars med stormskritt. Åpningen blir kl 11 i Ula og det vil bli servert kaffe, brus og kaker. Man kan også kjøpe årets konvolutt.
Terrengene som åpner lørdag 24. mars er;
- Ula
- Yxnøy-Olsåsen
- Preståsen (utsatt til 7. april pga snø)

Et lite forbehold pga snø, men vi håper det skal være klart på disse stedene.


Håsken/Bustingen åpner 7. april

Stiåsen og Hjertås åpner 1. mai.


Dersom du ønsker å bestille konvolutt gjøres det på alandreassen@outlook.com eller sender oss en melding på facebook.
Som vanlig kommer de også for salg hos Gjertsen Sport og Turistforeningen + at vi selger konvolutter på åpningen. Konvoluttene er idag 20.mars lagt ut for salg hos Gjertsen Sport og Turistforeningen.

 

 

TIL TURORIENTERINGSDELTAKERNE I 2017

Sesongen er over for denne gang og vi er allerede travle med å planlegge 2018. Det skal bli gode kart og fine turterreng. Tradisjonen tro inviterer vi til

Avslutningskveld for årets sesong på Furustad Grendehus

Tirsdag 31. oktober 2017 kl 18.00

Alle som har deltatt er hjertelig velkommen til hyggekveld med turprat og informasjon. Vi spanderer kaffe, brus og kaker. Er det noen som har hyggelige bilder fra årets sesong så send dem elektronisk til alandreassen@outlook.com. Så forsøker vi å vise dem på storskjerm på avslutningskvelden.

REGISTRERING AV TUR-O DELTAKERNE: Alle som sender inn kontrollkortene sine eller er registrert på nettet, blir registrert i vårt arkiv. Vi har dermed oversikt over hvem som kvalifiserer til de ulike merker og plaketter.

TUR-O MERKER: Har du besøkt alle postene så gir det 100 poeng. Krav til gullmerket er 80 poeng eller mer, krav til sølv er fra 79 til 55 poeng og krav til bronse er fra 54 til 35 poeng.

TUR-O PLAKETTER: Oppnådd gullmerke 5,10 eller 15 ganger gir rett til bronse, sølv eller gull plakett. 20-års plakett er neste etter oppnådd gullmerke 20 ganger. 25-års plakett: Oppnådd gullmerket 25 ganger, og slik fortsetter det med 5 års intervaller. Plakettene er i metall med fot med tur-o motiv.

PRISER: Merkene koster kr. 40 pr. stk. Plakettene koster kr. 250.

MERKER OG PLAKETTER FÅS KJØPT PÅ AVSLUTNINGSKVELDEN ELLER VED Å KONTAKTE AGNES SKARHOLT, VERALIA 15, 3219 SANDEFJORD (tlf.928 03 911)

Velkommen til hyggekveld!

Hilsen Anne Lise, Ole, Elsa, Petter, Agnes og Ann Kristin

 

 

 

 

Vi arbeider med å kunne gi alle som registrerer seg på nett, opplysninger om antall sesonger de har deltatt.

Vi har det ikke klart ennå, men målet er at det skal framkomme når deltakeren logger seg inn.

For de som ønsker opplysninger, send en mail til agnes.skarholt@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

Turorienteringssesongen 2017 nærmer seg!

Det våres i skogen – mange steder i nærterrengene våre er det snøbart.  Det kan ennå komme snø, men om forholdene ligger til rette for det åpner vi sesongen som vi pleier på lørdag før palmesøndag, den 8. april.

Vi åpner i år på kartet Folehavna, ytterst på Vesterøya, kl. 12.00. Kaker, brus og kaffe blir servert!

Sandefjord OK samarbeider i år som ifjor med o-klubbene i Stokke og Andebu.  Vi synes det er fint å kunne tilby innbyggerne nye Sandefjord kommune, turorientering på tvers av de gamle kommunegrensene, ved at vi har terreng i alle de tre gamle kommunene.  Dette vil gi turorientererne en mulighet for å bli kjent i helt nye skogsområder.

I Sandefjord OK sitt tilbud inngår i år 8 ulike tereng:

Husumåsen i Stokke, 15 poster, fint bøketerreng med flotte stier.

Vetan i Andebu,  15 poster. Dette er et kuppert skogsterreng nær Andebu sentrum.

Folehavna ytterst på Vesterøya, 10 poster. Dette terrenget er kjent for mange, kystnært med mange hytter, stier og veier, og fine utsiktspunkter. Bademuligheter når sommeren kommer!

Østerøya, 15 poster. Skogsterreng med mye stier og hytter. Gode bademuligheter i Skjellvika.

Freberg/Gjekstad, 10  poster. Variert skogsterreng med flott utsikt fra Gjekstadåsen og fin bøkeskog.

Breidablikk, 10 poster. Villaområde med god fremkommelighet for alle.

Svartåa, 10 poster. Stifyllt område rundt Sandefjord Turistforening sin hytte på Heia.  Fint sopp- og bærterreng.

Knappreip, 15 poster. Godt norsk skogsområde med flotte bærområder

Dette betyr at vi i år byr på 100 poster! Åpning blir det på Folehavna den 8. april.

Velkommen til turorientering 2017!

Ved bestilling av konvolutt som skal sendes, kommer det kr 36 i tillegg for porto.

Vi har nå også opprettet en egen facebookside som heter "Turorientering i Sandefjord". Følg gjerne med for informasjon :)