Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Folehavna

Tenger til post 7 og 8 er forlengst erstattet.
Tur-O utvalget
Lars Petter Lystad

Post nr. 6

Alt utstyr var fjernet fra denne posten. Posten er nå gjenopprettet.
Tur-O utvalget
Hans Petter Lystad

Info om Svartåa

18. mai er det klart for postplukk på det siste kartet, Svartåa. Terrenget byr på mye skog, og enkelte poster i syd er mer krevende enn normalen.
Det har regnet mye i det siste så det er vått i terrenget. Til post 62 anbefales det å bruke stien mellom post 63 og 62, da det er veldig vått rundt Øvre Heivann.
God tur.

Mvh
Anne Lise Andreassen
Tur-O Utvalget

Stifteklemmer i stedet for tenger

I mitt forrige innlegg glemte jeg å informere om at det på noen poster – inntil videre – vil bli hengt ut stifteklemmer, som dere bruker til å markere i kontrollkortet at dere har vært på posten. Vi har bestilt flere tenger for å erstatte de som er stjålet, men har ikke mottatt dem ennå. I Klavenesskogen, hvor postene settes ut nå før første mai, vil det bli hengt opp noen stifteklemmer.
Agnes

Klippetenger på postene! Noen blir borte....

I år har vi mistet flere klippetenger – de er blitt borte. Synd at noen ikke respekterer det opplegget vi har! Vi tenker at det må være unger som tar tenger for å leke med dem, men synd er det. Vi erstatter tengene så fort vi får melding fra dere om at de er borte.
flott at dere skriver om det på denne bloggen, men for at vi skal få melding raskt er det enda bedre om dere sender en SMS eller ringer til en av oss i tur-O-utvalget.
Agnes

Østerøya Post 23

Posten måtte flyttes fra kollen til stien nordenfor kollen . Grunnen er at det er en paint-ballbane vest for kollen. Så for sikkerhetsskyld trekker jeg posten til stien. Beklager dette.

Klippetangen på post 34 er byttet.

mvh. Ole Brattbakk