Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Folehavna

Tenger til post 7 og 8 er forlengst erstattet.
Tur-O utvalget
Lars Petter Lystad

KLAVENES

Flott i skogen i dag, nydelig og varmt på Sandtangen :-)

Møtte på et par andre tur-o`ere og et lite ekorn som spratt over stien ved post 51 og opp i et tre for å kose seg med en stor nøtt.

Post nr. 6

Alt utstyr var fjernet fra denne posten. Posten er nå gjenopprettet.
Tur-O utvalget
Hans Petter Lystad

Post 49 er borte

Post 49 er borte vekk, vi traff flere som var ute i samme ærend som oss, men ingen hadde sett noe til denne.
Hilsen Mari Ann

Info om Svartåa

18. mai er det klart for postplukk på det siste kartet, Svartåa. Terrenget byr på mye skog, og enkelte poster i syd er mer krevende enn normalen.
Det har regnet mye i det siste så det er vått i terrenget. Til post 62 anbefales det å bruke stien mellom post 63 og 62, da det er veldig vått rundt Øvre Heivann.
God tur.

Mvh
Anne Lise Andreassen
Tur-O Utvalget

Post nr 23 Østerøya

Posten er flytta nærmere stia, vekk fra paintball-banen. Flott tur! Vi tok alle postene i dag, parkerte på Skjellvika. Nils Kristen og Else Marie Sundby.

Stifteklemmer i stedet for tenger

I mitt forrige innlegg glemte jeg å informere om at det på noen poster – inntil videre – vil bli hengt ut stifteklemmer, som dere bruker til å markere i kontrollkortet at dere har vært på posten. Vi har bestilt flere tenger for å erstatte de som er stjålet, men har ikke mottatt dem ennå. I Klavenesskogen, hvor postene settes ut nå før første mai, vil det bli hengt opp noen stifteklemmer.
Agnes