Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skaukameratene OL (Rakkestad)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering i 2021 

Det blir ingen åpningsdag i år på grunn av myndighetenes restreksjoner mot dette..

Det er svært viktig at den enkelte overholder myndighetenes pålegg om smittevern og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning. Hold avstand når du møter andre i skogen, vask hender og ikke ta på postene. Turorientering er en aktivitet som er basert på egenorganisert utøvelse. Turorientering kan utøves alene eller som familieaktivitet. 

Det er i år lagt til rette for berøringsfrie poster, det vil si at det ikke er noen stifteklemme på postene. Som bevis på at du/dere har vært på postene må dere notere bokstavkoden på hver post på kontrollkortet og/eller registrere postene på turorientering.no. 

Tur-o-konvolutter selges for 200,- hos Circle C ved Bergenhuskrysset (Sarpsborgveien 1, 1890 Rakkestad). Ønsker du konvolutten tilsendt (se til høyre) koster dette 250,- innklusive porto. Vi selger ikke ekstra klippekort i år.

I 2021 ligger de 60 postene ute fra ca 1. april til og med 21. september 2021.

Postene i 2021 ligger på kartene Myrer 1:10 000, Åstorp 1:10 000 og Jonsrud 1:10 000. Se informasjon i tur-o konvolutten for nærme veibeskrivelse. Skaukameratene OL håper du får mange fine turer i skogene rundt omkring i Rakkestad.

Merkekravene i 2021 er: Gull 60 poster, Sølv 50 poster og Bronse 40 poster for alle.

Klippekortet skal sendes til Roger Torper, Granveien 16 A, 1890 Rakkestad. Klippekortet må innen 11. oktober 2020 sendes eller leveres til overnevnte adresse.

Hvis man noter bokstavkoden som dere i år finner på hver post kan dere registrere postene her.på turorientering.no. 

Feil eller mangler med postene bes meldt til Bente Line, telefon 907 95 526, epost: bentline@online.no. Har du forslag til forbedringer ønsker vi også å høre dette.

Fine opplevelser og bilder fra dine turer i skogen kan du dele med andre på bloggen på denne siden.

Har du lyst til å hjelpe til med utsetting eller innhenting av poster i 2022 så ta gjerne kontakt med oss.

Vi i klubben har et ønske om at du og dine skal få gode opplevelser med årets opplegg!

GOD TUR

Ønsker du å ta flere tur-o poster så anbefales i være nærområder (denne vil oppdateres i løpet av april 2021, teksten under er fra 2020) : Flaggtreff (selges på G-sport i Askim og Mysen) har som vanlig satt ut 60 poster i år. Halden (selges blant annet på Felleskjøpet i Halden) har nesten 100 poster. Sarpsborg har i år tur-o 50 poster blant annet i Skjebergmarka og på Stikkåsen rett ved Kalnes Sykehus. Prøv også turorientering på VM-kartet på Mørk i 2019 i Askim eller på Østfolds "tak" i Båstad, Hobøl har også et flott turorienteringsopplegg vest i Indre Østfold..

VIKTIGE TING Å HUSKE PÅ

Vis hensyn ved parkering.

Far varsomt fram i skog og mark. Unngå plantefelt. Vis hensyn til natur og dyreliv. Det er forbudt å gå over dyrket mark, hold naturen ren og husk skogbrannfaren.

Takk til Marker Sparebank for støtte til årets arrangement.