Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kristiansand OK

sesongen er avsluttet

Velkommen til Skautrimavslutning tirsdag 23. november!

I år gjør vi en liten vri på den tradisjonelle Skautrimavslutningen. Vi holder åpent hus mellom klokken 18 og 20 på Presteheia klubbhus. Det blir ingen foredrag eller bevertning, men vi lager en kort merket o-løype for barna. Ta med lykt! I tillegg blir det som vanlig mulighet for kjøp av merker og plaketter, samt utdeling av diplomer for deltakere under 14 år.

Heldige vinnere av premier vil får tilsendt en epost i forkant om at de har vunnet, og de kan hente sine premier denne kvelden.

Premier, merker, plaketter og diplomer ettersendes ikke.

Det vil også bli salg av Skautrimmen 2022.

VELKOMMEN!

 

Husk god hoste- og håndhygiene, og hold to meters avstand til andre turfolk, også i skogen!

 

Skautrimmen  2021 har følgende kart:

  • Hellemyr       - 15 poster og Finn5 poster   
  • Holskogen    - 15 poster og Finn5 poster
  • Marvika        - 10 poster
  • Kalkheia       - 20 poster og Finn5 poster

Baneheitrimmen er tilgjengelig fra 24. desember 2020 til 31. oktober 2021 og har 20 poster. Postene er relativt lette å finne og avstandene er korte. Diplomer til alle deltakere under 14 år. Dessuten er deltakerne med i trekningen på flere premier ved sesongslutt. Baneheitrimmen gir 100 poeng i Skautrimmen. 

I tillegg til Skautrimmen og Baneheitrimmen kommer det gratis Grønn tur ved Vaffelbua i Jegersberg.

Andre tilbud kan også dukke opp i løpet av året så... FØLG MED PÅ  www.turorientering.no/skautrimmen og www.kok.no

Les mer om de enkelte turer, samt når postene er tilgjenglig, via menyen til venstre. 

 

Merkekrav

Gullmerket henger høyt og dette krever 425 poeng. For sølvmerket kreves 250 poeng, og det kreves 125 poeng for bronsemerket. 

Skautrimmen, Baneheitrimmen og Finn 5 postene teller alle inn i kravet til merket. Totalt er det mulig å oppnå 675 poeng ved å ta alle poster i Skautrimmen, Baneheitrimmen og Finn 5. 

Merking av postene

Postene er merket med en rød/hvit plate med postens nummer og kodebokstaver. Postene har bedriftslogoer tilsvarende de på klippekortet som finnes i Skautrimmenkonvolutten. Postene er merket med refleks slik at de også kan brukes for nattorientering.

Registrering og premiering

Noter kodebokstavene på postplata på kortet eller kartet, eller ta et bilde av posten, og registrere dine «klipp» på www.turorientering.no/skautrimmen

Når du er ferdig med Skautrimmen eller Baneheitrimmen, og senest 1. nov. 2021, sendes klippekortet til Kristiansand O-klubb, Postboks 25, 4661 Kristiansand. Du kan også levere kortet hos DNT Sør i Gyldenløvesgate 2B. Dersom du har registrert postkodene på www.turorientering.no/skautrimmen er det ikke nødvendig å sende inn dokumentasjon (klippekort). Har du alle 60 poster i Skautrimmen, blir du med i trekningen på flere premier.  

Bestilling av merker og plaketter

Merker og plaketter kan bestilles ved å fylle ut aktuelle felt på klippekortet og sende dette inn som angitt over. Dersom du har registrert postene på nettet, kan du bestille merker og plaketter ved å sende en e-post til skautrimmen@kok.no. 

Skautrimavslutning - premietrekning og salg av merker og plaketter

Dato, tidspunkt og programmet kunngjøres på www.kok.no. Trekning av premier er et fast innslag hvert år. Premievinnerne vil bli kunngjort på www.kok.no.

Ta gjerne kontakt med oss på e-post. Du kan også bruke tur-o bloggen på www.turorientering.no/skautrimmen.

 

HAR DU LYST TIL Å DRIVE MER MED ORIENTERING?

Orientering er en fascinerende idrett hvor gamle og unge, racere og trimmere kan konkurrere side om side. Klasser, løypelengder og vanskelighetsgrad er lagt opp slik at alle deltar på sitt nivå. Alle løp annonseres på vår hjemmeside: www.kok.no. Sjekk hjemmesiden, eller ta kontakt med ansvarlig for rekruttering Sandy Hott tlf. 93218638 eller send en e-post til wwww.kok@kok.no.

Råtassen og minitassen er spennende orienteringstilbud for jenter og gutter i alder 8-12 og 6-8 år. Mer informasjon på www.kok.no/ratass.

 

 

Om Kristiansand Orienteringsklubb

Siden starten i 1973 har Kristiansand Orienteringsklubb (KOK) vært Sørlandets største og mest aktive o-klubb. Det betyr at du alltid vil finne et tilbud innen orientering og friluftsliv i klubben – uansett alder og nivå. Antall medlemmer er nå ca 280.

Ulike tilbud:
• Råtass og Minitass opplegg for jenter og gutter fra de er  6-8 (Minitass) og 8-12 (Råtass).
• Ungdomsgruppe fra 13+ har egne treninger, samlinger og reiser til større konkurranser.
• Elitegruppe med egen trener og et aktivt treningsprogram på høyt nivå.
• Andre aktive, spesielt 35+, deltar på det nivå som passer på trening og turer.
• For turgåere, så vel enkeltvis som familier, har Skautrimmen vært populær i 47 år.
• Baneheitrimmen er et populært tilbud i Kristiansands bynære turområde.

* Støttemedlemmer, foreldre og tidligere aktive er klubbens ryggrad ved små og større arrangementer. Interessante oppgaver kan gi alle en meningsfylt tilværelse.

 

Velkommen til Kristiansand Orienteringsklubb!