Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vågsbygd Nord

Første gang med Skautrimmen for min del. Fullført postene i dag. Stort sett OK å finne poster med litt karterfaring, men spesielt Vågsbygd Nord kan ikke anbefales for nybegynnere. De som ikke er veldig trygg på kart og kompass bør absolutt ta med GPS støtte på flere av postene. Løypa er krevende og mange poster, eks. 11 – 16, ligger vekk fra stier mv. Løypa bør kategoriseres som “Svart løype” ++ etter mitt syn. Totalt sett har Skautrimmen vært en veldig fin opplevelse. Fint å bli kjent på stier og naturområder rundt om Kristiansand!! For Skautrimmere som vil finne flere poster anbefales også http://turorientering.no/torridalil/turer/2013/

Føreid Sør

Ca en time tok det (inkludert en hund i bånd som skulle snuse og følge med i naturen!!), så var alle 5 postene i området Føreid Sør tatt. En flott ettermiddagstur. Jeg tok i fjor geocachen som ligger ved post 43, så jeg visste sånn sett hvor starten var og hvor det var greit å parkere. Da turen mye går i litt tett skog, anbefales myggspray eller myggnett! Den var nokså plagsom i dag!

Finn Fem postene mai

Da var vi endelig i mål med alle 5 postene, men det var litt av en utfordring. Post E og D fant vil nokså lett. Post C viste GPS loggen at vi var ca 60 meter i fra på første forsøk. Etter 2 forsøk til fant vi den. Post A fant vi nokså greit, men post B var den vi strevde mest med. Ble “lurt” av at den var såpass langt ute i terrenget!

Manglende poster nr 43 og 57

Har fått beskjed fra andre også om at den er borte. Post 57 er på vei og kommer pa plass i dag.
Fikk melding i dag om at også post 43 er borte.
Ny post er laget og kommet på plass. Her oppdaget jeg at dette også er blitt en geocatching post. Håper ikke konkurranse om post plassering skal medføre at postplatene våre forsvinner

Finn 5 og utfordringer

Hyggelig å høre at vi klarer å gi våre ivrige deltakere litt utfordring. Dette har vært etterspurt og det ser ut som vi har lykkes.
Flere nøtter er på vei – gled dere.

Post 57 Føreid

Hatt en flott tur i løypene til kartet Føreid Nord. Men post 57 som er stolpe fant vi ikke. Dvs, vi fant stolpen, GPS-koordinatorene fortalte også at vi var på helt rett sted, men ingen post og klippe. Kikket nede på bakken rundt stolpen, i tilfelle posten hadde ramlet ned, men fant den ikke. Flere som ikke fant posten her???