Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ad manglende post og post med mangler

Post 4 på naturmuseet har fått ny klippetang og kode.

Post 15 i Baneheia har denne blitt fjernet flere ganger denne sesongen. Dette er veldig beklagelig. De som kommer til posten og ikke finner den kan notere dette på klippekortet. Dersom du ønsker å registrere posten på nettet kan du sende en e-post til skautrimmen@kok.no, gjerne med et bilde fra stedet hvor posten skulle vært. 

Hilsen tur-o-komiteen

Agder naturmuseum

Kjempefin tur i vakre omgivelser – særlig moro for barna; postene var nokså enkle å finne, men det var stor spenning allikevel og gøy med kartlesing for de minste.

Post 5 mangler klipper.

Fiskåvannet rundt over Øyliheia

Nydelig ettermiddagstur på en fantastisk sommerdag. Med to barn på tur droppet vi et par poster, og vi fant heller ikke den ene posten på Øyliheia, men ettersom vi hadde litt “dårlig tid” på vei hjemover igjen, lette vi heller ikke så lenge. Ellers var postene relativt enkle å finne for oss som er nybegynnere. Moro!

Fin tur.

Hadde en virkelig fin tur over Gråmannen i dag. Det var noen poster som var vanskelig å se selv om du var på postdetaljen.

Gå til turorientering".http:/turorientering.no/

Nå er årets første Finn5 på Føreid avsluttet og postene tatt inn. Etter stiene inn til postene å dømme, er det mange som har vært der.
På Post E hang det en brille. Den som savner den kan ta kontakt på 99095568.
Gunhild Omestad.