Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Baneheitrimmen 2016

turen stengte 31. okt

Tradisjonen tro har Baneheitrimmen 20 poster. Disse i hovedsak lagt mellom Tredje Stampe og Bånetjønn. Parkering ved Svarttjønn eller innerst i Solbergveien ved den gamle sykepleierskolen gir lett tilgang til området hvor postene er. Her, som i resten av Baneheia, er det tett mellom stiene, så det gjelder å holde konsentrasjonen på topp

Poster som står ute fra 24. desember 2015 til 31.oktober. 2016.  Postene er merket med røde og hvite postplater med postnummer og postkoder.

Klippekortet er plassert til høyere på baksiden av kartet sammen med en postbeskrivelse som forteller om postens plassering i terrenget. Her stempler du også med stifteklemma som du finner på posten. Du kan også notere postens kodebokstav i klipperubrikken på klippekortet. På www.turorientering.no/skautrimmen kan du i tillegg registrere koden og følge med på hvor mange poeng du har i forhold til andre deltakere.

Ved eventuelle mangler på postene, kontakt KOK v/Øystein Halvorsen e-post: oystein.halvorsen@ramboll.no Tlf: 959 41 965.

Når du er ferdig med Baneheitrimmen, og senest 3. november 2016, sendes klippekortet til
Kristiansand Orienteringsklubb, Postboks 25, 4661 Kristiansand.

Du kan også levere kortet til DNT Sør, Gyldenløvesgate 2B.
 
Har du tatt alle postene og levert kart og/eller registrert postene i portalen så deltar du i trekningen av premier.

Alle deltakere under 14 år får diplom. Diplomer kan hentes i klubbhuset ved fotballbanen på Presteheia tirsdag 22. november 2016 i forbindelse med Skautrimavslutningen.

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Fenomenalt i Baneheia

Skrevet av Bernhard Jacobsen

Alle postene i Baneheia ble tatt med alle fire i familien med, og barnevogn inkludert. Relativt greie poster å finne, og det er svært barnevennlig. Bra opplegg!

5 stjerner
Baneheiatrimmen

Skrevet av Bernt Kvia-Løge

Superkjekk tur med barn! (Post 15 var vanskelig å forstå at det var I ikke 1. Koden var I6Z, vi trodde det var 16Z) Tusen takk😊 Post 16 mangler nå merketang.

5 stjerner
Baneheitrimmen 2016

Skrevet av Axel Willemsen

Flotte steder for valg av poster. Brukte under en time på andre gangs gjennomløping uten kart og med registrering av klipp på nett. Axel & Anne Lise

5 stjerner
Baneheitrimmen 2016

Skrevet av Thomas Meier

Brukte akkurat 3 dager på turen i år. Med sol og hyggelig selskap blir dette er en flott løype for hele familien!

Les alle anmeldelser →