Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Skeidi (Bamble)

sesongen er avsluttet

VIKTIG

Turorientering er en uorganisert aktivitet for enkeltpersoner og/eller familier slik at smittefaren bør være liten. Følg alikevel myndighetenes smittevern regler

  • HOLD AVSTAND
  • GOD HÅNDHYGENE 

Ved dårlig almentilstand skal man ikke gå turorientrring.

For å redusere smittefaren er stiftklemmene på postene fjernet. Postene har i steden en kode bestående av 2 bokstaver. Ta med pen eller blyant og skriv ned koden på klippekortet.

 

OK SKEIDI

Er en spesialklubb for orienteringssport, som dekker Bamble kommune. Klubben ble stiftet 18.1.1985 ved sammenslåing av orienteringsgruppene i Bamble og Stathelle. For ytterligere informasjon om klubben henvises til klubbens nettside: og på facebook. Det er også opprettet en egen tur-o gruppe på facebook.

Turorienteringskonvoluttenen inneholder turpakkene "OK Skeidi Turorientering 2020" og "OK Skeidi Ekstrem Turorientering 2020". Hver konvolutt inneholder 2 klippekort for hver av turpakkene. Turorienteringskonvoluttene koster kr. 200,- og kan kjøpes på følgende steder

  • Enkelte utsalgssteder (Se liste i hovedmenyen)
  • Bestille på nett som sendes med post. Porto på kr, 50,- tilkommer

Norges Orienteringsforbund har innsett at en betydelig del av deres aktivitet er tur- og mosjonsorientering. For å dokumentere denne aktiviteten ønsker forbundet at flest mulig turorienterere blir medlem. Tur-o medlemskap kan bestilles på nette og koster kr. 100,-. Hvis det er familiemedlemskap må navnene på familiemedlemmer oppgis.

Vi oppfordrer alle turorienterere til å registrere postklippene på turorientering.no. Det gir en god oversikt av aktiviteten for klubben.

Tegnsymboler er tegnet inn på de fleste kart for turorientering. Forklaringer på de enkleste og mest vanlige finn du her.

STOLPEJAKT

OK Skeidi arrangerer også stolpejakt. Dette er turorientering i lokal- og nærområder. For mer opplysning om stolpejakt henvises til nettstedet stolpejakten.no/omraader/ok-skeidi.