Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OK Skeidi (Bamble)

sesongen er avsluttet

OK Skeidi

Er en spesialklubb for orienteringssport, som dekker Bamble kommune.
Klubben ble stiftet 18.1.1985 ved sammenslåing av orienteringsgruppene i Bamble og Stathelle.

Alle som konkurrerer aktivt for klubben må være aktive medlemmer.
Orienteringslubbene i Grenland arrangerer hver vår rekruttløp (ingen aldersbegrensing oppad) og treningsløp i tillegg til lokale karusell/kretsløp.

Det er for øvrig mulighet for passivt medlemskap.
Selv om klubben ønsker at interesserte støtter opp som medlemmer, er det flere aktiviteter som er åpne for alle. Som for eksempel Tur-orientering, Trimbingo, felles skitur, med mer.

For ytterligere informasjon om klubb og medlemskap henvises til klubbens nettside: og på facebook. Det er også en egen tur-o gruppe på facebook.

Tegnsymboler er tegnet inn på de fleste kart for turorientering. Forklaringer på de enkleste og mest vanlige finn du her.

Tur-o konvoluttene koster kr. 200,- og inneholder begge turpakkene "OK Skeidi Turorientering 2019" og "OK Skeidi Ekstrem Turorientering 2019". Utsalgsteder står i menyen til venstre.  Inkludert i tur-o konvoluttene er 2 klippekort for både vanlig turorientering og ekstrem turorientering. Ekstra klippekort kan kjøpes og koster kr. 25,-. Tur-o konvolutter kan også kjøpes på nett for kr. 250,- som inkluderer porto.