Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skien OK

sesongen er i gang

 

VELKOMMEN TIL NY TURORIENTERINGSSESONG!

**************************************************************************************************

Alle kartene kan lastes ned fra nettet, gå inn på valget Turer. De enkelte kartene koster kr 50,-, alle under ett kr 180,-.

Har du problemer med å få skrevet ut kartene, ta kontakt så sender vi dette. Prisen er kr 50,- for utskrift/porto..

Poster for vanlig tur-orientering 2019 blir i Siljan (Solvika), Gulsetmarka, Oddbakken/Vealøs og Lundsåsen, .  

Postbeskrivelsene er på kartet, med plass for å noterer koder. Det er ikke hengt ut tenger i år, men skrevet koder med tre tegn - tall og/eller bokstaver. Koden må noteres og registreres på nett. De som ikke har nettilgang kan - til nød - notere og sende kodene til o-klubben.

NB! NB!NB!NB!

Mange har etterspurt årets opplegg. Årets poster er forlengst satt ut i alle områdene. Vi venter bare på at kartene blir ferdiggjort. Vi er blitt lovet at dette kommer snart. Dere som allerede har bestilt, vil få tilsendt dette såfort alt er klart.

Mens dere venter på å komme ut i skauen, prøv gjerne Stolpejakten-turoposter i nærmiljæet. Last ned appen Stolpejakten.no og forsøk. Dette tilbudet er gratis.

 

Det er lagt opp til stolpejakt i år, og dette vil være gratis. Disse turene trykkes opp og deles ut mange steder i kommunen, men vil også kunne lastes ned fra nettet.  

Aktuell informasjon om tur-o legges ut på o-klubbens nettsider når det er aktuelt.

 

Merkekrav 
Tur-Orientering: GULL 50, SØLV 40, BROSJE 25
Barn: GULL 15, SØLV 10, BRONSJE 5
 

Det er også plaketter for hvert 5 år.