Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skien OK

Skien OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Skien OK på e-post terje.sjovaag@gmail.com for å opplyse om dette.

Sesongen 2018 er i gang, litt seint pga. mye snø!  Vi er klare med kartene, og har postene ute nå. 

VELKOMMEN TIL NY SESONG!

**************************************************************************************************

Alle kartene kan lastes ned fra nettet, gå inn på valget Turer. De enkelte kartene koster kr 50,-, alle under ett kr 200,-.

Salgssteder for turorienteringskonvolutter er ikke helt klare, men i fjor hadde vi: G-MAX - Herkules, Gulset Isenkram - Gulsetsenteret, Sport1 - Arkaden, Telemark Turistforening - Hjellen, og Servicesenteret i Kaffehuset, Henrik Ibsens gt. 2.

Poster for vanlig tur-orientering 2018 blir i Siljan (Solvika), Gulsetmarka, Oddbakken/Vealøs og Lundsåsen, Hvitsteinstjenn og Melum.  

Postbeskrivelsene er på kartet, med plass for å noterer koder. Det er ikke hengt ut tenger i år, men skrevet koder med tre tegn - tall og/eller bokstaver. Koden må noteres og registreres på nett. De som ikke har nettilgang kan - til nød - notere og sende kodene til o-klubben.

Det er lagt opp til stolpejakt i år, og dette vil være gratis. Disse turene trykkes opp og deles ut mange steder i kommunen, men vil også kunne lastes ned fra nettet.  

Aktuell informasjon om tur-o legges ut på o-klubbens nettsider når det er aktuelt.

 

Merkekrav 
Tur-Orientering: GULL 50, SØLV 40, BROSJE 25
Barn: GULL 15, SØLV 10, BRONSJE 5
 

Det er også plaketter for hvert 5 år.