Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sandnes IL - SkogsGauken

Sandnes IL - SkogsGauken har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Sandnes IL - SkogsGauken på e-post jon.myklebost@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til TurOrientering 2020

I disse ekstreme tider med corona-viruset, er det fremdeles anbefalt av Folkehelseinstituttet at vi skal holde oss fyskisk aktive. Turorientering egner seg veldig bra til dette. SkogsGauken følger anbefalingene til Norges Orienteringsforbund med hensyn til smittevern og vi anbefaler også kjøp av digitale kart. Bruk gjerne App hvis du ikke har egen skriver.

Årets områder er:

  • Melshei - 20 poster
  • Rogaland Arboret - 20 poster
  • Lifjell - 20 poster
  • Veraland  - 20 poster

I påsken har vi fått tilbakemelding fra grunneier på Veraland at det er mye folk og overfylt parkeringsplass. Dette skyldes nok den spesielle situasjonen vi er midt i med mange turgåere i tillegg til oss turorienterere.
VI OPPFORDRER DERFOR ALLE VÅRE DELTAGERE TIL Å VENTE MED OG TA POSTENE PÅ VERALAND TIL SITUASJONEN HAR NORMALISERT SEG NOE OG I HVERT FALL TIL ETTER PÅSKE.

Også i år er det gjort mulig å kjøpe kartene digitalt., både enkeltturer og alle turene i ett. Det vil si at du laster ned en PDF-fil og printer ut kartet selv. Det er også mulighet for å bruke en egen app til å vise kartene på telefonen og til å registrere de postene du har vært på. Appen lastes ned fra

App Store eller Google Play

For å komme igang må du opprette deg som Ny bruker øverst til høyre på denne siden.

Sandnes IL O-gruppa
For mer informasjon om oss og våre andre aktiviteter:
http://www.sandnes-il.no/index.php/orientering

Medlemskap i SI
Hvis du ønsker å bli medlem i Sandnes IL finner du mer informasjon om dette her:

https://www.sandnes-idrettslag.no/sandnes/medlem/