Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Østmarka OK (Lørenskog)

sesongen er i gang

Velkommen til Skogtrim og Skijeger'n.

 

SKOGTRIM OG SKIJEGER'N PÅ FACEBOOK

Følg Skogtrim og Skijeger'n på facebook (her kan du følge oss, få beskjeder, de siste nyheter mm).

 

SKOGTRIM 2021

Velkommen til Skogtrim 2021!

På disse sidene kan du kjøpe kart og turer for nedlastning. Det er også mulig å bestille fysisk konvolutt, se meny til høyre på disse sidene.

Sesongen er 11.april 2021 (eller tidligere hvis bart) til 26.september 2021.

Konvolutter kan i tillegg til nedlastning på disse sidene også (etter påske) kjøpes her hvis smittevernreglene tillater det:

  • Sykkelopplevelser AS, Solheimveien 56, Lørenskog
  • Intersport, Strømmen Storsenter

Du kan også bestille tur-o-pakke og få tilsendt i posten. Se i høyre marg.

Så lenge butikkene er stengt for korona, har ikke Sykkelopplevelser AS klikk og hent for tur o poser!!!! Dere må møte fysisk opp utenfor butikken. Ring 67973002 og betjeningen kommer ut med posen til dere! Husk å betale med Vipps.

HAR DU KJØPT KART FOR NEDLASTING MEN TRODDE DU KJØPTE FYSISK KONVOLUTT?

Vi har fått tilbakemelding på noen som har misforstått når de har bestilt turpakker. De har trodd de har kjøpt fysisk konvolutt men så viser det seg at de har kjøpt kun elektronisk. Dersom du har betalt for elektronisk (350,- kr) og ønsker den fysiske konvolutten, må du betale 50,- kr i tillegg for porto. Send melding til knut.e.helland@gmail.com (inkluder navn, adresse og skjermbilde som viser at du har sendt 50,- kr på Vipps til 14151, Østmarka OK).

MOBILAPP

Nytt av året er at du i år kan bruke mobilapp i jakten på tur-o-poster og for registrering av tur-o-poster. QR-kodene oppdateres i løpet av de to første ukene i april 2021 slik at de blir riktige og kan registreres med mobilappen. Å registrere postnummer og kode fungerer også og kan registreres på mobilappen. Velg "blyanten" oppe i høyre hjørne dersom du får opp skannefunksjonen når du skal registrere manuelt på telefonen. Ved å klikke på postnummer, får du opp tilgjengelige poster på kartet.

Det er dessverre ikke mulig å registrere for medlemmer i en gruppe eller familie i dagens mobilapp. Dette må gjøres via turorientering.no. Tips/råd er da å ta bilde av etiketten og registrere hjemme via turorientering.no. Har du allerede registrert, kan du slette din egen registrering først. Siden det er gratis å registrere poster (også via mobilapp), kan brukerne også logge seg inn med sin egen bruker på mobilen og så velge det aktuelle kartet under Arrangører, og så velge "Registrer poster" nederst i kartmenyen.

STEMPLINGSKORT

Vi foretrekker at du registrerer dine poster på turorientering.no eller via mobilapp. Vil du allikevel sende inn stemplingskort, kan disse sendes til Martin Giljam, Rudsberghaugen 2, 2005 RÆLINGEN senest 8.oktober 2021.  

TURKART ØSTMARKA

Fjernpostene krever at du i tillegg har turkart over Østmarka. Disse kan fritt lastes ned i A4- og A3-format.

KAFFEPOSTEN

Kaffeposten er tilgjengelig kun 6.juni 2021.

CAFE SKOGTRIM

Avslutning for Skogtrim og Skijegern skjer sammen med Stolpejakten på Lørenskog videregående skole 11.november kl 1800 forutsatt at smittevernreglene tillater det.

COVID-19

Hold avstand og vis hensyn. Følg gjeldende smittevernregler!

POSTER ØDELAGT / FJERNET

Hvis poster er ødelagt eller fjernet, gi beskjed til:

Martin Giljam - tlf 41668878, epost: martin@giljam.no,
Tore Ruud – tlf 917 30 630, epost: ruudgard@gmail.com,
eller send en melding på vår facebook side: Skogtrim og Skijeger`n.

 

SKIJEGERN 2020/2021

Sesongen 2020/2021 er avsluttet.

CAFE SKOGTRIM - AVSLUTNING OG UTDELING AV MERKER MV

Merker og plaketter deles ut på Skogtrimavslutningen høsten 2021.

 

God tur i marka!

Østmarka OK