Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Østmarka OK (Lørenskog)

Østmarka OK (Lørenskog) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Østmarka OK (Lørenskog) på e-post ruudgard@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til Skogtrim og Skijeger'n.

 

SKOGTRIM OG SKIJEGER'N PÅ FACEBOOK

Følg Skogtrim og Skijeger'n på facebook (her kan du følge oss, få beskjeder, de siste nyheter mm).

 

SKOGTRIM 2021

Sesongen er avsluttet! Les nedenfor om du er på jakt etter Skijeger'n 2021/2022.

CAFE SKOGTRIM

Avslutning for Skogtrim og Skijegern skjer sammen med Stolpejakten på Lørenskog videregående skole 11.november kl 1800 forutsatt at smittevernreglene tillater det. Følg med på facebook og Østmarka OKs hjemmesider.

 

SKIJEGERN 2021/2022

Velkommen til Skijeger'n 2021/2022.

På disse sidene kan du kjøpe kart og turer for nedlastning. Det er også mulig å bestille fysisk konvolutt, se meny til høyre på disse sidene. Pris inkl porto for å bestille fysisk konvolutt er 250,- kr. På grunn av trykking og pakking av kart, blir ikke bestillingene effektuert før etter 1.november 2021.

Sesongen er 6.november 2021 til 20.mars 2022.

Konvolutter (200,- kr/stk) kan i tillegg til nedlastning på disse sidene også kjøpes her:

  • Sykkelopplevelser AS, Solheimveien 56, Lørenskog (fra ca 1.november 2021)
  • Intersport, Strømmen Storsenter (fra medio november 2021 når Intersport nyåpner)

Du kan også bestille tur-o-pakke og få tilsendt i posten. Se i høyre marg.

HAR DU KJØPT KART FOR NEDLASTING MEN TRODDE DU KJØPTE FYSISK KONVOLUTT?

Vi har fått tilbakemelding på noen som har misforstått når de har bestilt turpakker. De har trodd de har kjøpt fysisk konvolutt men så viser det seg at de har kjøpt kun elektronisk. Dersom du har betalt for elektronisk (250,- kr) og ønsker den fysiske konvolutten, må du betale 50,- kr i tillegg for porto. Send melding til knut.e.helland@gmail.com (inkluder navn, adresse og skjermbilde som viser at du har sendt 50,- kr på Vipps til 14151, Østmarka OK).

MOBILAPP

Du kan bruke mobilapp i jakten på tur-o-poster og du kan registrere tur-o-poster med QR-koder. Å registrere postnummer og kode fungerer også og kan registreres på mobilappen. Velg "blyanten" oppe i høyre hjørne dersom du får opp skannefunksjonen når du skal registrere manuelt på telefonen. Ved å klikke på postnummer, får du opp tilgjengelige poster på kartet.

Det er dessverre ikke mulig å registrere for medlemmer i en gruppe eller familie i dagens mobilapp. Dette må gjøres via turorientering.no. Tips/råd er da å ta bilde av etiketten og registrere hjemme via turorientering.no. Har du allerede registrert, kan du slette din egen registrering først. Siden det er gratis å registrere poster (også via mobilapp), kan brukerne også logge seg inn med sin egen bruker på mobilen og så velge det aktuelle kartet under Arrangører, og så velge "Registrer poster" nederst i kartmenyen.

STEMPLINGSKORT

Vi foretrekker at du registrerer dine poster på turorientering.no eller via mobilapp. Vil du allikevel sende inn stemplingskort, kan disse sendes til Tore Ruud, Losbyveien 74, 1475 Finstadjordet senest 15.april 2022.  

Når du registrerer postene på turorientering.no eller i mobilapp, vær oppmerskom på at postnumrene begynner med "S". Post 1 = S1, post 2 = S2 osv.

CAFE SKOGTRIM - AVSLUTNING OG UTDELING AV MERKER MV

Merker og plaketter deles ut på Skogtrimavslutningen høsten 2022.

COVID-19

Hold avstand og vis hensyn. Følg gjeldende smittevernregler!

POSTER ØDELAGT / FJERNET

Hvis poster er ødelagt eller fjernet, gi beskjed til:

Martin Giljam - tlf 41668878, epost: martin@giljam.no,
Tore Ruud – tlf 917 30 630, epost: ruudgard@gmail.com,
eller send en melding på vår facebook side: Skogtrim og Skijeger`n.


 

 

God tur i marka!

Østmarka OK