Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – SJ10

Fotturer i Skijegern til Slepptjern og Halsjøen

Forrige helg ble det to turer til Skijegerposter som egnet som ypperlig på ski – men som også var fine turer til fots nå som snøen smelter. Jeg hadde fortsatt noen poeng igjen til merkekravet, så jeg speidet meg ut to poster hver med 2 poeng så jeg fikk nok poeng.

Lørdag 15/3 ble det tur via Sandbakken til post 11 ved Slepptjern. Først nøt vi en førturlunsj på Sandbakken med toast og iskake, før vi gikk skiløypen ut mot veien. Her var det bart og greit å gå rundt våte partier. Veien nordover var helt bar, bare avbrutt av isdekke på Torsmåsan. Det gikk helt greit å gå over, også var det bart og fint på blåstien rundt Sør-Elvåga via Søndre Skytten til posten. Samme vei tilbake – alt-i-alt overraskende vårlig og bart.

Søndag 16/3 gikk turen fra Losby til post 10 ved Halsjøen. Her gikk hele turen på skogsbilvei, som var bar og tørr for is. Grei tur på rundt en mil, som ble kronet med vårt første besøk og rast på Losby besøkskafe. Deilige smakte vaflene etter turen.