Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 47

Kveldsturer på Bjønnåsen & Mønevann

Fortsatt fint og lyst på kveldene nå, så denne uken benyttet jeg muligheten til 2 kveldsturer. Innspurt i Skogtrim denne uken, og nå er høsten kommet i Østmarka.

Tirsdag 22/9 ble det 10 poster og 5 geocacher i skogen nord for Blystadlia og Bjønnsåsen. Jeg startet med post 41 og gikk runden med klokken. Fant årets første traktkantareller, så det ble en flott tur. Sølvposten ble post 49, mens sisteposten 50 slet jeg med å finne i mørket, men etter litt krysspeiling og GPS-sjekk så fant jeg den omsider, litt lengre ned enn jeg trodde. Kjekt å ha med hodelykt på tur nå.

Torsdag 24/9 ble det ny kveldstur, denne gangen fra Losby til de 5 postene nord for Mønevann. Her ble det funnet enda mer traktkantareller, de popper opp langs diltetråkkene nå. Deilig til omelett om kvelden.

Ingen av disse områdene hadde jeg gått i på barmarkføre før, så det var nye opplevelser. Utrolig hvor mange områder man ikke har gått i før, selv om jeg har gått Østmarka på kryss og tvers i mange år. Takker for postene og opplevelsen av nye områder :-)