Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

sesongen er i gang

Turorientering for 2021 er nå i gang. 

Årets kartpakke inneholder turer i Brekkeheia, Sørmarka, Lauvås, Litla Stokkavatnet og Ølbergskogen. Vidare er det lagt ut grønne turer på Eiganes, Hinna, Hjelmeland, Storhaug og Rennesøy. Dei grønne turer på Eiganes, Hinna og Storhaug er tilrettelagt for rullestolbrukere og for barnevogn.

Komplett turpakke (230kr) eller individuelle kart kan da kjøpes og lastes ned på denne siden. Ferdig printa turpakker vil man kunne kjøpe hos Tursenteret til Stavanger Turistforening og Intersport i Østervåg (275kr), eller bestilles med email henvendelse til turo@o-klubb.no og da vil du få turpakken heim i postkassa (325kr). Årets kartpakke inneholder turer i Brekkeheia, Sørmarka, Lauvås, Litla Stokkavatnet og Ølbergskogen. Vidare er det lagt ut grønne turer på Eiganes, Hinna, Hjelmeland, Storhaug og Rennesøy. Dei grønne turer på Eiganes, Hinna og Storhaug er tilrettelagt for rullestolbrukere og for barnevogn.

---------------------------------

Det er dessverre ein feil i postbeskrivelsen på Eiganes kartet som ligger i Turpakker og som låg ute på netter 24 & 25 mars.
Post beskrivelsen til post 53 hører til plassering av post 54, og motsatt.
Korrekt kart kan lastes ned her under fanen “turer”.

---------------------------------

Gjerdeklyveren på Rennesøy, som er postdetajl til post 58 har dessverre blitt fjernet sammen med posten. Koden til post 58 er "K".

---------------------------------

Stavanger Orienteringsklubb en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber. En risiko vurdering har blitt gjennomført for turorientering i forhold til Covid-19 viruset, og pga at dette er en individuell, familie vennlig orienteringsform, som ikke fører til nærkontakt med andre er turorientering vurdert som en akseptabel fritidsaktivitet iht. nåværende retningslinjer gitt av Folkehelse Instituttet.

Vil du bli medlem så koster medlemskap i klubben 100kr for barn til og med 11år, 200kr for barn fra 12 til og med 16år og 500kr for voksne. Vi har fra i år også et TurO medlemskap til 100kr pr. pers. hvor du kan få rabatt på tur-O pakke på nett og får delta gratis på klubbens egne nærløp mm. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller les mer på vår hjemmeside: https://o-klubb.no/

Har du spørsmål, tilbakemeldinger, eller ønsker å være med på mer, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no

Dersom noen poster er forsvunnet, gi oss gjerne tilbakemelding på e-post turo@o-klubb.no

God tur!