Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

Stavanger Orienteringsklubb har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Stavanger Orienteringsklubb på e-post turo@o-klubb.no for å opplyse om dette.

Nå er turorienteringsopplegget for 2019 i gang og tilgjengelig på nett.

Det ordinære opplegget har turer på Brekko, Sørmarka, Kvernevik, Rosenli og Tasta.
Turen på Brekko er tilgjengelig fra 16. april.

Det er også i år også flere "Grønne Turer" hvor man kan samle poeng. Dette er turer på Vannassen, Vaulen, Ulsnes og Vassøy som ligger ute til gratis nedlasting. De Grønne turene er enkle turer som passer for hele familien, men alle turene passer godt for hele familien for å ha et annet mål i tillegg til bare turen. Enkelte grønne turer passer for barnevogn selv om det ikke er mulig å ta vognene helt inn til alle postene. Turen på Ulsnes kan også tas med rullestol.

Ferdig printa turpakker kan kjøpes hos Stavanger Turistforening og Intersport i Østervåg.

Lokasjon av tur områdene kan finnes med å følge denne linken Turområder.  Her kan også veibeskrivelse til området/parkeringsplass lages.

Stavanger Orienteringsklubb en en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber.

Klubben har fellestrening i Sørmarka hver torsdag kl 17:30 med oppmøte ved barnehagen bak Oljedirektoratet. Her er det opplegg hver uke for alle uansett nivå. Deltakelse på treningene er gratis for alle.

Medlemskap i klubben koster 200kr for barn til og med 16år. 500kr for voksne eller 1000kr for familie.Vi har fra i år også et TurO-Aktiv medlemskap til 200kr hvor du får rabatt på turorientering og får delta gratis på klubbens nærløp mm.Støttemedlemskap er også tilgjengelig for 100kr. Ta kontakt om du lurer på noe.

Les mer på vår hjemmeside: http://o-klubb.no

 

Har du spørsmål, tilbakemelding eller ønsker å være med på mer, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no

Dersom noen poster er forsvunnet gi oss gjerne tilbakemelding på e-post stavanger@o-klubb.no
 

God tur!