Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

Stavanger Orienteringsklubb har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Stavanger Orienteringsklubb på e-post turo@o-klubb.no for å opplyse om dette.

Turorientering for 2020 vil vere tilgjengelig fra slutten av mars 2020.

Alle turorienteringskart for 2020 vil vere tilgjengelig for nedlasting på denne siden. Ferdig printa turpakker kan da kjøpes hos Stavanger Turistforening og Intersport i Østervåg, eller bestilles med email henvendelse til turo@o-klubb.no.

 

Stavanger Orienteringsklubb en en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber.

Klubben har fellestrening i Sørmarka hver torsdag kl 17:30 med oppmøte ved barnehagen bak Oljedirektoratet. Her er det opplegg hver uke for alle uansett nivå. Deltakelse på treningene er gratis for alle.

Medlemskap i klubben koster 200kr for barn til og med 16år. 500kr for voksne eller 1000kr for familie.Vi har fra i år også et TurO-Aktiv medlemskap til 200kr hvor du får rabatt på turorientering og får delta gratis på klubbens nærløp mm.Støttemedlemskap er også tilgjengelig for 100kr. Ta kontakt om du lurer på noe.

Les mer på vår hjemmeside: http://o-klubb.no

 

Har du spørsmål, tilbakemelding eller ønsker å være med på mer, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no

Dersom noen poster er forsvunnet gi oss gjerne tilbakemelding på e-post stavanger@o-klubb.no
 

God tur!