Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

Stavanger Orienteringsklubb har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Stavanger Orienteringsklubb på e-post turo@o-klubb.no for å opplyse om dette.

Turorienteringen for 2018 er nå samlet inn.

Turorienteringssesongen er nå over for i år, men før påske neste år vil vi være i gang igjen. 

I Desember har klubben et enkelt gratis tur-o tilbud "Julejakten". Her er det satt ut 24 poster på 12 forskjellige kart i Stavanger. 

Det er trekning hver kveld blant alle registrete postbesøk hver dag, med gavekort som premie hver dag.

Du finner julejakten her: http://julejakten.no

God tur på Julejakten, og takk for i år.

-------------------------------

Turorienteringen i 2018 inkluderer turer på Lauvås, Sørmarka, Gausel, Madlatuå og Tananger.

Grønne Turer blir i år tilrettelagt på Byhaugen, Godalen, Hinna og Tjensvoll.

Turpakkene er tilgjengelige ferdig printet hos Stavanger Turistforening og Intersport i Østervåg for kr 250 pr pakke, eller du kan få dem levert fra klubben

Turpakke eller enkeltkart kan kjøpes her på nettsiden hvor du printer kartene selv.

Stavanger Orienteringsklubb en en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber. Vi har hvert år turorienteringsopplegg. Opplegget er spesielt tilpasset for familier og de fleste kartene går i lokalområdet og har god tilgjengelighet.

Vanskelighetsgraden på de bynære områdene er lav slik at dette er en fin anledning til å lære seg/repetere/bli bedre å orienterere. Ambisjonsnivået velger du selv og det er alltid deltakere på ditt eget nivå uansett hva alder du er.

Les mer på vår hjemmeside: http://o-klubb.no

Har du spørsmål eller ønsker å være med på mer, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no

Dersom noen poster er forsvunnet gi oss gjerne tilbakemelding på e-post turo@o-klubb.no
Klubben har fellestrening i Sørmarka hver torsdag kl 17:30 med oppmøte ved barnehagen bak Oljedirektoratet. Her er det opplegg hver uke for alle uansett nivå. Deltakelse på treningene er gratis for alle.

Medlemskap i klubben koster 200kr for barn til og med 16år. 500kr for voksne eller 1000kr for familie.Vi har støttemedlemskap for tilgjengelig for 100kr. Som støttemedlem vil du få informasjon fra klubben og kan være med på klubbens sosiale arrangement.

Ta kontakt om du lurer på noe.

God tur!