Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

sesongen er i gang

Statens veivesen har satt opp gjerde i området rund post 13 og den er dermed ikkje tilgjengelig.
Kontrollkoden er F.

Turorientering for 2020 er nå i gang og alle kart er tilgjengelig for nedlastning på denne siden.

På grunn av stor interesse i år har vi valgt å lage 2 ekstra kart, ein grønn tur i sentrum av Hjelmeland og eit turorienteringskart på Bjødnabu, Hjelmeland. Disse kart er nå tilgjengelig for nedlasting under "Turer" på venstre side.

Oversiktskart over alle områdene finner du her: Oversiktskart (Google maps)

Salg av ferdig printa kart i TurO konvolutt er nå i gang hos Intersport i Østervåg. Salg hos Stavanger Turistforening vil først starte når Tursenteret åpner igjen etter Corona viruset stenging. Ferdig printa kart i TurO konvolutt kan også bestilles på email fra turo@o-klubb.no.

Stavanger Orienteringsklubb en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber. På grunn av korona viruset er alle aktiviteter innstilt inn til videre, bortsett fra turorientering. En risiko vurdering har blitt gjennomført for turorientering og siden dette er en individuell, familie vennlig orienteringsform, som ikke fører til nærkontakt med andre er turorientering vurdert som en akseptabel fritidsaktivitet iht. nåværende retningslinjer gitt av Folke Helse Instituttet.

Det henstilles til alle om ikke å berøre postmateriell og kjøp av turer/turpakker på nett anbefales, dette for å minimere risikoen for smittespredning.

Medlemskap i klubben koster 200kr for barn til og med 16år, 500kr for voksne eller 1000kr for hele familien. Vi har også et TurO-Aktiv medlemskap til 200kr pr. pers. hvor du får rabatt på turorientering og får delta gratis på klubbens nærløp mm. Støttemedlemskap er også tilgjengelig for 100kr. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe og /eller les mer på vår hjemmeside: http://o-klubb.no.

Har du spørsmål, tilbakemeldinger, eller ønsker å være med på flere aktiviteter, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no.

Dersom noen poster er forsvunnet, gi oss gjerne tilbakemelding på e-post turo@o-klubb-no.

God tur!