Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Steinkjer OK

sesongen er avsluttet

Byatrimmen 2021

Oppstart mandag 10. mai

I år er det 52.gang Byatrimmen arrangeres. Årets Byatrim har 60 poster fordelt på 5 kart med ulike vanskelighetsgrad. Kartene med poster på Hoøya og Våttahaugen har vanskelighetsgrad Blå - nybegynner. Kartet på Semsmarka i Sparbu og kartet for Raudberget/Skjefte har vanskelighetsgrad Rød - middels vanskelighetsgrad. Kartet for Isbolen har vanskelighetsgrad Sort - med noen utfordringer.

Klubben har et aktivt miljø for O-løpere i alle aldre.

Vi arrangerer

  • Byatrimmen - turorientering 10. mai - 15.september 2020
  • Normalt arrangeres også ukentlige treningsløp og terminfestede O-løp, men for årets sesong må vi anvente avklaringer for arrangement ut fra smittesituasjonen for Covid-19. 

Mer informasjon finner du på klubbens hjemmeside og Facebook side ( Steinkjer O-klubb)

Kartproduksjon, poster og annet utstyr koster penger. Økonomiske tilskudd til virksomheten er i tillegg avhengig av antall medlemmer. Det er derfor flott om alle som er brukere av klubbens tilbud melder seg inn i klubben, gjerne som støttemedlem. Prisen for medlemskap i 2021 er kr 50 for støttemedlem, kr 100 som enkeltmedlem og kr 300 for familemedlemskap.