Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stifinner´n Arendal

sesongen er avsluttet

Det er kommet tilbakemeldinger i fra en grunneier i området sør-vest for post 46 på Langevoll om at det har vært noe ferdsel ved gårdstun og at noen krabber over sauegjerder med blant annet barn og hund. Dette skaper noen utfordringer for grunneier i forhold til sauehold. Grunneier synes det er hyggelig med mye turfolk på skauen og har ryddet en sti for turfolket slik at når man skal ta post 45 og 46, kan man ta dette som en rundtur. Følger man den nyryddede stien er det ikke behov for å ta snarvei tett opp til gårdstun.
Under er et kartutsnitt hvor den nye stien fremgår.

http://media.turorientering.no/stifinnern-arendal/courses/5b130e6b08ec7dfd1202ef0a96b5c37b.jpg

Hilsen Stifinnergruppa til ØIF

Stiffinner'n 2018 er i salg i fra 9. april 2018

Stifinner’n er et turorienteringsopplegg som startet opp i Arendal i 1975. IK Grane startet dette etter avtale med Nydalen i Oslo som har rettighet til merker etc.
Det er ca. 50 poster er plassert ut i terrenget hvert år. Ved bruk av orienteringskart og kompass kan disse oppsøkes når en ønsker fra april til september. De gis poeng for hver post og avhengig av hvor mange poeng som samles gir det merker i bronse, sølv eller gull. Flere års deltakelse gir grunnlag for Stifinnerstatuett. 
I dag er Stifinner’n turorientering et samarbeid mellom jorienteringsgruppene Hisøy OK, Øyestad IFs O-gruppe. og IK Grane Arendal Orientering.

2018-sesongen 
ÅRETS TERRENG er 

  • Langevoll
  • Granestua
  • Messelvann

Nytt av året så vil det bli to poster på hvert kart som vil være litt mer vanskelig enn normalt og vil få 10 poeng på. Markert med trekant symbol.

ÅPNINGSPOSTENE er fra Nedeneshallen søndag 15.april, kl.11-14.

MÅNEDSPOSTENE er i mai på Granestua, i juni på kart Langevoll og i august på kart Messelvann.

KOMPASSPOSTER: Det er lagt ut 3 såkalte kompassposter. En i hvert terreng. Disse er ikke merket på kartene, men på 3 ordinære poster vil du finne et oppslag om retning og avstand i luftlinje for å finne kompassposten.

AVSLUTNINGSPOST søndag 16.september. Kl 11-14 fra Granestua. 

TEGNFORKLARNG til kartene ligger på www.o-skolen.no

Har du lyst til mer orientering?

eventor.orientering.no finner du oversikt over o-løp i Aust-Agder 2018.
Det arrangeres også bedriftsløp.