Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stifinner´n Arendal

sesongen er avsluttet

AVSLUTNING FOR STIFINNER’N

Årets Stifinner sesong er snart over og vi gleder oss over svært stor oppslutning.

Selve avslutningen skjer på Granestua søndag 20.09. kl. 11-14.

Der blir avslutningspost og innlevering av klippekort. Vi har på forhånd registrert alle årets nett-brukere. Vi deler ut gull-, sølv- og bronsemerker og selger poengpremier.

Samtidig er det FINN-FRAM dag med aktiviteter for store og små. Kaféen er åpen.

VELKOMMEN!

 

OBS OBS.

På grunn av smittefare av corona-viruset, vil alle klippetengene på Stifinnerpostene være fjernet. Det betyr at dere må notere bokstav-koden på klippekortet. Dersom dere ikke husker å ta med penn / blyant, skriver dere koden når dere kommer hjem eller bare registrerer med å sette et kryss i ruta for posten.

Selges på :

  • Esso Hisøy
  • Jakt & Friluft, Stoa
  • Brekke sport Stoa og Sentrum
  • Aut-Agder turistforening, Langbrygga

 

Stifinner’n er et turorienteringsopplegg som startet opp i Arendal i 1975. IK Grane startet dette etter avtale med Nydalen i Oslo som har rettighet til merker etc.
Det er 56 poster plassert ut i terrenget hvert år. Ved bruk av orienteringskart og kompass kan disse oppsøkes når en ønsker fra april til september. De gis poeng for hver post og avhengig av hvor mange poeng som samles gir det merker i bronse, sølv eller gull. Flere års deltakelse gir grunnlag for Stifinnerstatuett. 
I dag er Stifinner’n turorientering et samarbeid mellom orienteringsgruppene Hisøy OK, Øyestad IFs O-gruppe. og IK Grane Arendal Orientering.

2020-sesongen 
ÅRETS TERRENG er 

  • Åsbieskogen
  • Uglebo
  • Gjervoldsøya

Nytt av året så vil det bli to poster på hvert kart som vil være litt mer vanskelig enn normalt og vil få 10 poeng på. Markert med trekant symbol.

MÅNEDSPOSTENE er i mai på Uglebo, i juni på kart Åsbieskogen og i august på kart Gjervoldsøya.

KOMPASSPOSTER: Det er lagt ut 3 såkalte kompassposter. En i hvert terreng. Disse er ikke merket på kartene, men på 3 ordinære poster vil du finne et oppslag om retning og avstand i luftlinje for å finne kompassposten.

AVSLUTNINGSPOST søndag 20.september. Kl 11-14 fra Granestua. 

TEGNFORKLARNG til kartene ligger på www.o-skolen.no

Har du lyst til mer orientering?

eventor.orientering.no finner du oversikt over o-løp i Aust-Agder 2020.
Det arrangeres også bedriftsløp.