Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stifinner´n Arendal

Stifinner´n Arendal har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Stifinner´n Arendal på e-post gumoul@online.no for å opplyse om dette.

Stifinner'n 2020 er i salg i fra 13. desmber 2019.

 

Selges på :

  • Esso Hisøy
  • Jakt & Friluft, Stoa
  • Brekke sport Stoa og Sentrum

 

Postene er IKKE ute ennå. Kommer rundt 1. april.

 

Stifinner’n er et turorienteringsopplegg som startet opp i Arendal i 1975. IK Grane startet dette etter avtale med Nydalen i Oslo som har rettighet til merker etc.
Det er 56 poster plassert ut i terrenget hvert år. Ved bruk av orienteringskart og kompass kan disse oppsøkes når en ønsker fra april til september. De gis poeng for hver post og avhengig av hvor mange poeng som samles gir det merker i bronse, sølv eller gull. Flere års deltakelse gir grunnlag for Stifinnerstatuett. 
I dag er Stifinner’n turorientering et samarbeid mellom orienteringsgruppene Hisøy OK, Øyestad IFs O-gruppe. og IK Grane Arendal Orientering.

2020-sesongen 
ÅRETS TERRENG er 

  • Åsbieskogen
  • Uglebo
  • Gjervoldsøya

Nytt av året så vil det bli to poster på hvert kart som vil være litt mer vanskelig enn normalt og vil få 10 poeng på. Markert med trekant symbol.

ÅPNINGSPOSTENE er i Åsbieskogen søndag 19.april, kl.11-14.

MÅNEDSPOSTENE er i mai på Uglebo, i juni på kart Åsbieskogen og i august på kart Gjervoldsøya.

KOMPASSPOSTER: Det er lagt ut 3 såkalte kompassposter. En i hvert terreng. Disse er ikke merket på kartene, men på 3 ordinære poster vil du finne et oppslag om retning og avstand i luftlinje for å finne kompassposten.

AVSLUTNINGSPOST søndag 20.september. Kl 11-14 fra Granestua. 

TEGNFORKLARNG til kartene ligger på www.o-skolen.no

Har du lyst til mer orientering?

eventor.orientering.no finner du oversikt over o-løp i Aust-Agder 2019.
Det arrangeres også bedriftsløp.