Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stifinner´n Arendal

sesongen har ikke startet

11/12-20 : Da er 2021 konvoluttene ute i butikkene, selve postene er ikke ute før i slutten av mars.

 

Stifinner´n Arendal

Selges på :

  • Esso Hisøy
  • Jakt & Friluft, Stoa
  • Brekke sport Stoa og Sentrum
  • Aut-Agder turistforening, Langbrygga

 

Stifinner’n er et turorienteringsopplegg som startet opp i Arendal i 1975. IK Grane startet dette etter avtale med Nydalen i Oslo som har rettighet til merker etc.
Det er 56 poster plassert ut i terrenget hvert år. Ved bruk av orienteringskart og kompass kan disse oppsøkes når en ønsker fra april til september. De gis poeng for hver post og avhengig av hvor mange poeng som samles gir det merker i bronse, sølv eller gull. Flere års deltakelse gir grunnlag for Stifinnerstatuett. 
I dag er Stifinner’n turorientering et samarbeid mellom orienteringsgruppene Hisøy OK, Øyestad IFs O-gruppe. og IK Grane Arendal Orientering.

2021-sesongen 
ÅRETS TERRENG er 

  • Gjennestad
  • Bjørnebo
  • Øynaheia sør

Nytt av året så vil det bli to poster på hvert kart som vil være litt mer vanskelig enn normalt og vil få 10 poeng på. Markert med trekant symbol.

ÅPNINGSPOSTER: Lysløypa med start Lunderød stadion/Asdal skole. I år blir det ikke noe spesielt åpningsarrangement pga pandemien, men postene vil henge ute fra lørdag 10. til søndag 18.april. Velegnet for både barnevogn og rullestol. 

MÅNEDSPOSTENE er i mai på Bjørnebo, i juni på kart Gjennestad og i august på kart Øynaheia sør.

KOMPASSPOSTER: Det er lagt ut 3 såkalte kompassposter. En i hvert terreng. Disse er ikke merket på kartene, men på 3 ordinære poster vil du finne et oppslag om retning og avstand i luftlinje for å finne kompassposten.

AVSLUTNINGSPOST: Søndag 19.september. Kl 11-14 fra Granestua. 

TEGNFORKLARNG til kartene ligger på www.o-skolen.no

Har du lyst til mer orientering?

eventor.orientering.no finner du oversikt over o-løp i Aust-Agder 2021.
Det arrangeres også bedriftsløp.