Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stifinner´n Arendal

sesongen er avsluttet

Sesongen for Stifinner’n er slutt 15. september og vi takker for stor oppslutning i år. Vi håper dere har hatt mange fine turer.

Selve avslutningen skjer på Granestua søndag 15.09. kl. 11-15. Der blir avslutnings-post og innlevering av klippekort. Der blir også utdeling av merker og salg av premier. Kafeen er åpen. VELKOMMEN!

 

 

Stiffinner'n 2019 er i salg i fra 1. april 2019

Stifinner’n er et turorienteringsopplegg som startet opp i Arendal i 1975. IK Grane startet dette etter avtale med Nydalen i Oslo som har rettighet til merker etc.
Det er ca. 50 poster er plassert ut i terrenget hvert år. Ved bruk av orienteringskart og kompass kan disse oppsøkes når en ønsker fra april til september. De gis poeng for hver post og avhengig av hvor mange poeng som samles gir det merker i bronse, sølv eller gull. Flere års deltakelse gir grunnlag for Stifinnerstatuett. 
I dag er Stifinner’n turorientering et samarbeid mellom jorienteringsgruppene Hisøy OK, Øyestad IFs O-gruppe. og IK Grane Arendal Orientering.

2019-sesongen 
ÅRETS TERRENG er 

  • Soltjenn(Bråstad)
  • Myra(Sør Amfi)
  • Hisøy (A3 format på kartet)

Nytt av året så vil det bli to poster på hvert kart som vil være litt mer vanskelig enn normalt og vil få 10 poeng på. Markert med trekant symbol.

ÅPNINGSPOSTENE er fra Stølsviga søndag 7.april, kl.11-14.

MÅNEDSPOSTENE er i mai på Myra, i juni på kart Soltjenn og i august på kart Hisøy.

KOMPASSPOSTER: Det er lagt ut 3 såkalte kompassposter. En i hvert terreng. Disse er ikke merket på kartene, men på 3 ordinære poster vil du finne et oppslag om retning og avstand i luftlinje for å finne kompassposten.

AVSLUTNINGSPOST søndag 15.september. Kl 11-15 fra Granestua. 

TEGNFORKLARNG til kartene ligger på www.o-skolen.no

Har du lyst til mer orientering?

eventor.orientering.no finner du oversikt over o-løp i Aust-Agder 2019.
Det arrangeres også bedriftsløp.