Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Svelvikmarka (BOS/NIF/BIL)

sesongen er avsluttet

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger IL, Nesbygda IF samt Berger og Svelvik O-Lag. Det betyr at deltakerkonvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer. Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i det som tidligere var Svelvik kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. I år er det fire kart i bruk. Det er Røysjø i nord med 30 poster, Ebbestadkollen øst for Ebbestadvannet med 35 poster, Bolstein nord/vest for Svelvik sentrum med 25 poster og Brånaåsen i syd med 30 poster. Altså noe for enhver.

Våre Tur-O konvolutter er til salgs fra en selvbetjeningskasse i Østlia 14 (Svelvik) og som vanlig hos KIWI Bjørnstad i Svelvik sentrum. Pris er kroner 250,- (og kroner 50,- for ekstra klippekort). Betaling med Vipps. 

Ønsker du å støtte Berger og Svelvik O-Lag så kan du registrere deg som medlem på https://minidrett.nif.no/.