Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turorientering i Svelvikmarka

sesongen er i gang

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger IL, Nesbygda IF samt Berger og Svelvik O-Lag. Det betyr at deltaker konvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer. Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i vår fine kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. I år er det fire kart i bruk. Det er Røysjø i nord med 30 poster, Ebbestadkollen øst for Ebbestadvannet med 30 poster, BOS-Hytta vest for Svelvik sentrum med 30 poster og Høgås i syd med 30 poster. Altså noe for enhver.

I påsken er våre tur-o konvolutter i salg fra en selvbetjeningskasse i Østlia 14 (Svelvik). De er også i salg fra DNT butikken i Drammen. Etter påske vil de selges på vanlig måte hos KIWI Bjørnstad. Pris er kroner 250,- (og kroner 50,- for ekstra klippekort). 

Ønsker du å støtte Berger og Svelvik O-Lag så kan du registrere deg som medlem på https://minidrett.nif.no/.