Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turorientering i Svelvikmarka

Turorientering i Svelvikmarka har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Turorientering i Svelvikmarka på e-post bergerogsvelvik@outlook.com for å opplyse om dette.

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger IL, Nesbygda IF samt Berger og Svelvik O-Lag. Det betyr at deltaker konvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer. Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i vår fine kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. Altså noe for enhver. Deltakerkonvolutt er til salgs på åpningsdagen og hos KIWI Bjørnstad. Pris er kroner 200,- (og kroner 50,- for ekstra klippekort). 

Hvis du skal registrere poster her på turorientering.no så er koden du må legge inn den samme koden som står på klippekortet. Årsaken er at vi i år ikke har rukket å få merket postene med unike koder.