Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turorientering i Svelvikmarka

sesongen er avsluttet

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger IL, Nesbygda IF samt Berger og Svelvik O-Lag. Det betyr at deltaker konvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer. Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i vår fine kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. Altså noe for enhver. Deltakerkonvolutt er til salgs på åpningsdagen og hos KIWI Bjørnstad. Pris er kroner 200,- (og kroner 50,- for ekstra klippekort). 

Hvis du skal registrere poster her på turorientering.no så er koden du må legge inn den samme koden som står på klippekortet. Ja vi vet det er mulig å jukse, men regner ikke med at noen har glede av det på turorientering.